Aanvragen voor vloerverwarming?

Abel maakt iedere klus rendabel

Geen gedoe. Wel een goede marge.


Heeft u een project met vloerverwarming? Maar mist u de tijd, de handjes of de kennis om alles goed te regelen? Besteed het slim uit via Abel. Wij regelen het complete traject, met een gegarandeerd goede marge voor uw bedrijf. Geheel kosteloos!

Hoe wij dat doen?

Wij hebben strakke afspraken gemaakt met gespecialiseerde partners, die zich voor de volle 100% richten op vloerverwarming. Dat zorgt voor scherpe tarieven en altijd een perfect eindresultaat. U hoeft alleen uw factuur te versturen!

Over Abel

Leden van onze coöperatie profiteren van collectieve inkoopvoordelen, en maken gebruik van slimme diensten voor extra rendement.

Lees meerWe helpen u graag verder, ook als u nog geen lid bent

De betrouwbaarheid van Uponor, Nathan en A1


Uitbesteden doet u natuurlijk niet zomaar: uw goede naam staat op het spel. Daarom gaan we bij Abel nooit over één nacht ijs. Wij selecteerden de betrouwbare systeemoplossingen van Uponor, in combinatie met de specialistische calculatieservice van de Nathan Group én de installatiekracht van A1 Installatietechniek.

Zo werkt het
  1. Meld uw project aan bij – of stel uw vragen aan – de bedrijfsadviseurs van Abel.
  2. Wij beantwoorden alle vragen en inventariseren de behoeften.
  3. De specialisten van Nathan maken de calculatie, samen met A1. U kunt uw eigen marge bepalen.
  4. Is de offerte akkoord? Dan wordt de installatie ingepland en begeleid door Nathan.
  5. Samen bieden we de garantie dat de installatie snel, vakkundig, binnen budget en binnen úw planning wordt opgeleverd.

De beproefde systemen van Uponor

Flexibele vloerverwarmingsystemen voor zowel droogbouw als natbouw, zoals:


Uponor Nubos

Het ideale allround natbouwsysteem voor snelle installatie in privéwoningen, openbare gebouwen en industriële bouw.

Uponor Siccus

Universele vloerverwarming voor flexibele toepassing in diverse vloerconstructies, zowel in nieuwbouw als bij renovatie.

Uponor Tecto

Noppensysteem voor grote oppervlakken, voor zowel vloerverwarming als koeling in woningen en niet-residentiële gebouwen.

Waarom een montageteam van A1?


De installatie van vloerverwarming is een specialistische klus. De montageteams van A1 hebben de expertise en routine om ieder type vloer razendsnel te voorzien van perfect werkende vloerverwarming. Waar dan ook in Nederland. En altijd in open en eerlijk overleg met uw bedrijf.

Stel uw vraag of meld uw project aan

Wij gaan er direct mee aan de slag


Wat mag u verwachten?

In 5 stappen naar een perfect opgeleverde vloerverwarming


1. Inventarisatie

Een bedrijfsadviseur van Abel neemt contact op, om al uw vragen door te nemen en een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw project.

2. Calculatie

Wij spelen alle informatie door naar de specialisten van Uponor, zodat zij een technische tekening en de bijbehorende calculatie kunnen maken.

3. Werkvoorbereiding

Is de offerte akkoord? Dan wordt de installatie ingepland door A1. Waar nodig staan de specialisten van Uponor en Nathan klaar voor raad en daad.

4. Montage

U kunt er op vertrouwen dat de installatie van de vloerverwarming op de afgesproken datum wordt afgerond.

5. Afronding en facturatie

Na oplevering volgt uiteraard een grondige check van het eindresultaat. Als alle partijen tevreden zijn, ontvangt u één factuur voor het gehele traject.