Abel Installatie: voor mooie kansen, ook in crisistijd

Iedere crisis biedt kansen, zo wordt alom geroepen. Echter: kansen grijpen kost tijd. En juist tijd is voor veel installatiebedrijven een grote beperkende factor.

U heeft in ieder geval tijd gevonden om deze tekst te lezen. Waarschijnlijk tussen alle hectiek door, met inkoopperikelen, communicatie met klanten en planning van werkzaamheden als heetste hangijzers. Daarom zullen we zo kort mogelijk samenvatten hoe Abel Installatie uw bedrijf sterker kan maken. Zowel in deze onwerkelijke periode, als in de toekomst.

Als lid van Abel beschikt u over een centrale backoffice, met toegewijde specialisten die u op vele fronten ontzorgen:

Aan toetreding tot de coöperatie van Abel Installatie zijn kosten verbonden. Maar alle 270 leden zullen beamen dat die kosten ruimschoots worden terugverdiend, op diverse fronten.


Twee van onze 270 leden over hun lidmaatschap van Abel Installatie

 

Chris Talsma
Technisch directeur bij Van der Weij Installatie uit Sneek

“We zijn al ruim 20 jaar erg te spreken over het lidmaatschap van Abel. Waar we ooit begonnen als inkooplid, ervaren we nu ook de voordelen van commerciële ondersteuning. Zo verzorgde Abel een aantal jaren geleden onze nieuwe website en zijn er plannen om deze binnenkort weer te vernieuwen. Wij installateurs zijn al druk genoeg met installatiewerk. Volledige ontzorging is dus erg waardevol”, vertelt Chris. “We zijn met veel installatiebedrijven aangesloten bij Abel Installatie en stuiten op dezelfde vragen en problemen. Vaak denken we het wiel opnieuw uit te moeten vinden, maar dat is niet zo. We hebben pasklare oplossingen voorhanden, dus laten we daar gebruik van maken om elkaar verder te helpen. Ik kijk dan ook uit naar de jaarlijkse ledenvergadering, waarin we sparren met collega-installateurs.”

René ten Berge
Algemeen directeur Gas Service Team uit Almelo

“Ik noem Abel Installatie mijn eigen stafafdeling op afstand. Als klein MBK’er is het prettig om een professionele partij aan je zijde te hebben. Zeker in deze tijd is het belangrijk om snel te kunnen schakelen en dat gebeurt bij Abel. Marketing, onderhoud, verhuur, nieuwe concepten en formules: je vindt alles onder één dak”, vertelt René ten Berge. “Daarnaast profiteren we van goede prijsafspraken en wordt er wekelijks een verzamelfactuur toegestuurd en geïncasseerd. Dat scheel ons veel tijd. Voorheen voerden we zelf de gesprekken met accountmanagers van groothandels. Dankzij het lidmaatschap worden de belangrijkste zaken door Abel geregeld en hoef ik er alleen nog maar tussen te komen als ik daar behoefte aan heb.”


Sluit u net als Chris en René aan bij Abel Installatie

Benieuwd hoeveel voordeel úw installatiebedrijf haalt uit een lidmaatschap? In een klein uurtje nemen we de mogelijkheden met u door, inclusief een eerlijke kosten/baten-analyse. Neem vrijblijvend contact op voor een telefoon- of videoafspraak met Jaap Laureijs of Ton Sprenger.

Jaap Laureijs

Directeur
06 514 028 99
jaap@abelinstallatie.nl
Ton Sprenger

Directeur
06 135 830 42
ton@abelinstallatie.nl