Aabo Trading


Aabo Trading, opgericht in 1987, is qua aantal vestigingen en aantal medewerkers veruit Nederlands grootste, ongebonden groothandel in dakmaterialen en aanverwante artikelen. Het is die ongebondenheid die Aabo Trading in staat stelt om steeds een eigen marktbenadering te kiezen en ervoor gezorgd heeft dat ze zijn uitgegroeid tot de meest complete aanbieder voor álles dat met het dak te maken heeft.

Of het nu gaat om dakmaterialen, bevestigingsmiddelen, duurzame- en energiecreërende dak-oplossingen, gereedschappen, dakveiligheid of hoogwaardig zetwerk uit eigen zetterijen: Aabo Trading heeft de materialen én kennis in eigen huis. Daarmee zijn ze de ultieme dakenpartner die álles voor het dak heeft en álles voor het dak geeft.

Het assortiment beslaat alles dat met daken te maken heeft. Het bestaat o.a. uit bitumen, kunststof of EPDM dakbanen, isolatiematerialen, bevestigers, afvoersystemen, hoogwaardige stalen dakpanelementen, groendaken, shingles, kunststof leien, primers, lijmen, kitten, dampremmers, dakgereedschappen, werkkleding en klein materieel. Door alles voorradig te hebben bij 19 vestigingen zijn ze in staat om bestellingen binnen 24 uur door het gehele land te leveren.