Bergschenhoek


Bergschenhoek Luchtcomfort is een handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V., onderdeel van R-Vent Group, de lucht- en ventilatie divisie van de Bergschenhoek Groep; een toonaangevende speler in de internationale bouwwereld. De groep biedt werk aan enkele honderden mensen en richt zich naast Bergschenhoek Luchtcomfort met haar productie en levering van ventilatieproducten ook op de productie en levering van rookgasafvoer- en waterbeheersingproducten.

Cox Geelen in het Limburgse Eijsden is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van luchttoevoer- en rookgasafvoersystemen voor condenserende en niet-condenserende cv-ketels.

Bergschenhoek Civiele Techniek richt zich met een breed programma op de sector weg- en waterbouw, met het accent op het laatste.

KWT-Group is producent van waterbeheersingsproducten. Afsluiters, kleppen, vlotterunits, schuiven en hevels zijn enkele voorbeelden van de producten die KWT levert.

Kerntaak van de Bergschenhoek Groep is het leveren van de juiste, genormaliseerde kwaliteitsproducten, die hun onderbouwing vinden in een gedegen technisch advies en expertise.