Geberit


De wereldwijd opererende Geberit Group, met het hoofdkantoor in Rapperswil-Jona (Zwitserland), is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Geberit producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd van kwalitatieve, duurzame materialen en vormen de perfecte balans tussen elegant design en uitstekende functionaliteit. De producten kunnen toegepast worden in nieuwbouw, maar ook bij renovaties en modernisering.

Naast een hoogwaardig productassortiment biedt Geberit marktpartijen uit de bouw- en (detail)handel, in ca. 30 eigen trainingscentra, een breed scholingsaanbod. Hiervan wordt elk jaar door meer dan 30.000 professionals gebruik gemaakt. Verder ondersteunen Geberit vertegenwoordigers de groothandel, installateurs, ontwikkelaars en architecten met klantgerichte oplossingen en project gerelateerd advies. Dit wordt ondersteund door diverse technische documenten, catalogi en digitale hulpmiddelen.

Het productienetwerk van Geberit omvat 26 productiefaciliteiten, waarvan er 4 buiten Europa gevestigd zijn. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rapperswil-Jona, Zwitserland, waar Caspar Melchior Albert Gebert het bedrijf in 1874 oprichtte. Het Nederlandse verkoopkantoor inclusief opleidingscentrum ligt in Nieuwegein.

Met ongeveer 11.000 medewerkers, in meer dan 50 landen,  streeft Geberit ernaar haar klanten innovatieve en duurzame kwaliteitsproducten met een lange levensduur te bieden. Geberit is trots op het buitengewone innovatievermogen van het bedrijf dat wordt ondersteund door het brede scala aan onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van de Geberit Group. Klanten kunnen erop vertrouwen dat nieuwe producten niet alleen aan alle eisen voldoen, maar ook aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.