HAVE Verwarming


HAVE Verwarming is met zijn 132 jarige bestaan hofleverancier en gespecialiseerd groothandel in haarden, kachels en toebehoren. Alles wat de 35 personeelsleden doen staat in het teken van hun belofte aan vakhandels: HAVE Verwarming draagt bij aan hun business en vergroot hun succes. Tegelijkertijd betekent Have ook veel voor consumenten veel, in samenwerking met vakhandels. Daarom staat in hun showroom de grootste collectie haarden en kachels brandend opgesteld om zo iedereen te inspireren.

HAVE Verwarming heeft een enorm assortiment kachels, haarden, schouwen, onderdelen en rookgasafvoermaterialen. Meer dan 10.000 producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Met eigen vrachtwagens worden deze producten bij klanten in heel Nederland bezorgd. HAVE Verwarming geeft indien gewenst advies bij de inrichting van uw showroom en de assortimentskeuze en stelt promotiemateriaal beschikbaar.

HAVE Verwarming hecht sinds de oprichting waarde aan duurzame relaties. Niet voor niets heeft het bedrijf een landelijk, nog steeds groeiend netwerk van trouwe dealers.