Rexel


Rexel is toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionals. Toegevoegde waarde creëren en efficiënt zaken doen zit in hun DNA. Daardoor kunnen zij hun klanten ondersteunen en voorzien van een breed scala aan duurzame en innovatieve producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement.

Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu en die kosten reduceren spelen een prominente rol in het assortiment van Rexel. Met gespecialiseerde teams informeren zij u graag over de voordelen van duurzame oplossingen, gebouwautomatisering en industrie & automatisering.

Met 20 vestigingen in Nederland is Rexel altijd bij u in de buurt. Uw vragen en bestellingen zijn welkom via de webshop, maar ook per telefoon, e-mail, of  in één van de winkels.

Rexel Nederland B.V. is onderdeel van de Rexel Group, een van de marktleiders in de distributie van elektrotechnische materialen. Samen met klanten en leveranciers ontwikkelen zij de best mogelijke totaaloplossingen en creëren ze nieuwe markten. Zo bouwen ze samen aan een mooie toekomst.