Schuurman Groep


De Schuurman Groep bestaat momenteel uit 5 werkmaatschappijen die zelfstandig functioneren en opereren, maar onderling constant de verbinding maken. En wordt er actief gestuurd op het vinden van synergievoordelen, mogelijke vormen van samenwerking en verwijzen de werkmaatschappijen actief naar elkaar door.

Groothandel in Consumentenelektronica
Schuurman Consumentenelektronica beheert een uitgebalanceerde voorraad van geselecteerde leveranciers: van kleine en grote huishoudelijke apparaten tot alles op het gebied van beeld en geluid.

Groothandel in Elektrotechniek
De elektrotechnische groothandel levert ET componenten en schakelmateriaal aan zakelijke klanten in vooral de installatiesector.
De marktsegmenten waar Schuurman zich op richt is de elektrotechnische installatiemarkt, zowel nieuwbouw als onderhoud, voor: woningbouw, utiliteit, industrie, OEM en paneelbouw.
Schuurman Groothandel in Elektrotechniek maakt onderdeel uit van Fegime, een internationaal samenwerkingsverband van 19 nationale organisaties met 250 onafhankelijke familiebedrijven. Fegime wil een duurzame krachtbron zijn binnen een constant veranderende industrie. Fegime wil herkend worden als, en de reputatie hebben van de beste partners in de industrie.

Indutecc Renewable Solutions
Indutecc is specialist in duurzame energieoplossingen. Ze leveren innovatieve producten en systemen op het gebied van zonne-energie, windenergie en energieopslag. Met hun expertise en ervaring dragen ze bij aan een groenere en duurzamere toekomst en de energietransitie.

Dutch Carbon Consultants
DCC is de meest recente toevoeging aan de Schuurman Groep. Ze zijn gespecialiseerd in carbonmanagement en helpen bedrijven bij het verminderen van hun CO2-uitstoot en het implementeren van duurzame oplossingen. Met hun advies en expertise dragen ze bij aan een circulaire economie en een beter klimaat.

Schuurman Keukens
De Schuurman Groep blijft zich inzetten voor groei, innovatie en duurzaamheid in de elektrotechnische branche. Met een breed assortiment, sterke samenwerkingsverbanden en focus op klanttevredenheid blijft Schuurman een betrouwbare partner voor zakelijke klanten en consumenten.

100-jarig bestaan in 2023
Het 100-jarig bestaan is een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, en met de werkmaatschappijen die elkaar versterken, is Schuurman goed gepositioneerd voor een succesvolle toekomst.

Inmiddels is de Schuurman Groep alweer jaren partner van Abel Installatie en het mooie is dat dit ook vaak familiebedrijven zijn waar de mens centraal staat. In de uitdagingen die we als branche hebben is er maar één manier waarop we kunnen en moeten samenwerken en dat is de mens, natuur én technologie centraal stellen om in de komende jaren net als Abel Installatie te ontwikkelen om de energietransitie te helpen realiseren.

Onze visie
Schuurman Groep is een veelzijdige totaaloplosser die de verbinding legt tussen mens, natuur en technologie.

Schuurman wil inspireren door mens, natuur en technologie samen te brengen.

Missie
In 2030 zijn we dé meest duurzame, zelfstandige elektrotechnische totaaloplosser. Voor mensen die kwaliteit, ontwerp, service, advies en duurzaamheid zoeken zijn wij de eerste keuze.