Schuurman Groothandel in Eleketrotechniek


Schuurman Groothandel in Elektrotechniek biedt een breed en diep elektrotechnisch assortiment, optimale informatievoorziening en snelle levering. Het bedrijf is onderdeel van de Schuurman Groep. Deze veelzijdige elektrotechnische dienstverlener is een flexibel samenwerkingsverband tussen Schuurman Elektrokern Solutions, Schuurman Groothandel in Elektrotechniek, Schuurman Consumentenelektronica en Schuurman Keukens.

De Schuurman groept werkt volgens het credo DIT. DIT onderstreept de hoge kwaliteit van mens en product en staat voor duurzaamheid, Individualiteit en Technologie in de breedste betekenis van het woord. Schuurman werkt sinds jaar en dag duurzaam. De mate daarvan wordt gestuurd vanuit de Individualiteit.

De Technologie, met elektriciteit als basis voor energie en besturing, maakt de oplossingen mogelijk. Een veelheid van producten en systemen geven u de mogelijkheid tot het realiseren van intelligente toepassingen. Zo maakt de Schuurman Groep de verbindende toegevoegde waarde in de keten van producent tot eindmarkt waar.