Solarclarity


Solarclarity is een internationale technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor een zonne-energie systeem. Vanuit het distributiecentrum nabij Amsterdam beleveren ze professionele installateurs in heel Europa en in het Caribisch gebied met een geselecteerd assortiment zonnepanelen, omvormers, batterijen, montagematerialen en overige toebehoren.

Solarclarity onderscheid zich door het totale inkoop- en toevoerproces van PV materialen  voor klanten uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op de verkoop en installatie van zonne-energiesystemen in de wereld. Om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen is de SC-academy opgezet, waarin trainingen over zonnestroom worden gegeven en adviesdiensten worden aangeboden.

Solarclarity is al jaren een snel groeiende en solide onderneming. In 2013 ontving de onderneming een gouden FD Gazelle en in 2014 is zij genomineerd als National Champion in de European Business Awards. In 2016 werd het bedrijf tevens onderscheiden met de TOP BRAND PV AWARD van EuPD Research.