STEENKIST RECA Nederland


STEENKIST RECA Nederland B.V. (voorheen A.J. Steenkist-Rooijmans B.V.) – kortweg STEENKIST – is een vooruitstrevend, commercieel en dienstverlenend bedrijf op het gebied van hand- en elektrische gereedschappen, meet- en regelapparatuur, verbruiks- en bevestigingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsinrichting en klimmaterialen.

Naast het leveren van deze productgroepen is Steenkist ook  professioneel partner voor oplossingen en/of procesoptimalisatie op het gebied van inkoop, logistiek en papierstromen. Steenkist is onderdeel van de Würth Group; een internationaal concern met 69.000 medewerkers en vestigingen in meer dan 80 landen.

Sinds 2004 werkt Steenkist nauw samen met de zusterbedrijven uit de Reca Group. De Reca Group is als onderdeel van Würth internationaal actief op het gebied van installatie, industrie, transport, automotive en onderhoud. Steenkist heeft door deze samenwerking ruim 200.000 artikelen beschikbaar in verschillende productgroepen. De mix van gerenommeerde A-merken met het Reca-label, zorgt voor een compleet programma voor hun klantenkring die varieert van bedrijven in de installatie- en metaalbranche, bouw en industrie, tot scholen en technische diensten.