Syntess


Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al 27 jaar een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van project- en servicegerichte bedrijven.

Syntess biedt geïntegreerde software voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. In Nederland zijn ruim 3000 installatiebedrijven, bedrijven uit de (af)bouwsector, nautische sector, onderhoudsbedrijven en bedrijven uit de machinebouw werkzaam met Syntess softwareproducten. Syntess integreert alle toepassingen, van artikel/materiaalbeheer tot en met financiële administratie, in één systeem. De producten onsderscheiden zich door hun eenvoud, transparantie, branchegerichtheid en aansluiting op de praktijk.

Met behulp van de ERP-software van Syntess worden alle bedrijfsprocessen, zoals voorraadsystemen, bedrijfsadministratie en logistiek, zodanig met elkaar verbonden, dat alle ingevoerde informatie door het hele bedrijf bruikbaar is. Gegevens hoeven slechts eenmaal te worden ingevoerd omdat één centrale database wordt gehanteerd. Naast het elimineren van de kans op inconsistente data, biedt het ERP-programma Syntess Atrium vele voordelen, zoals efficiënter werken, een betere communicatie en vaak ook kostenreductie. Syntess Atrium geeft grip op bedrijfsprocessen.