Van Walraven


Van Walraven is sinds 1968 een begrip in het leveren en verhuren van artikelen voor woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek, industrie en grond-, weg- en waterbouw. Zo bieden ze  kwalitatieve leidingsystemen, afvoerputten, opvoerstations, sanitair, bevestigingsmaterialen en nog veel meer.

Deze internationale leverancier met ruim 130 werknemers geeft naast de levering van de producten ook graag technisch advies om een hoge kwaliteit te handhaven. Als kenners van inframaterialen en installatiematerialen zetten het personeel zich iedere dag in om het assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden. Met ruim 40.000 verschillende producten van sprinklers, dakbedekking, persoonlijke beschermingsmiddelen tot de catering in de bouwkeet is Van Walraven dé leverancier van bouwmaterialen.

Van Walraven levert ook voorgemonteerde systemen, zogenoemd Prefab. Op de prefab-afdeling zorgen de werknemers dat de onderdelen snel en efficiënt in elkaar worden gezet. Om extra service te bieden bestaat de DirectService: gewenste artikelen staan binnen twee uur op de bouwplaats.