Meld u aan voor de Abel Ledendag op 22 juni!

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Let op: dit geldt eveneens als uw toegangsbewijs voor de Abel Ledendag 2023 op de Zilvermeeuw Z9.
Aanmelden kan t/m 20 juni.

  • Uw bedrijfsnaam
  • Aantal personen
  • Naam persoon 1
  • Naam persoon 2
  • Uw e-mailadres
  • Opmerkingen

Abel Ledendag 22 juni 2023 op de Zilvermeeuw Z9.

Op donderdag 22 juni 2023 wordt de Abel Ledendag georganiseerd. Wij nodigen u hier van harte voor uit. Dit keer ontvangen wij u graag op het duurzaamste eventschip van Nederland: de Zilvermeeuw Z9. We gaan varen door de prachtige natuur van Nationaal Park De Biesbosch met als hoogtepunt een spectaculaire RIB (Rigid Inflatable Boat) tocht! Wij kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen op onze Ledendag.


Het programma:

14.00 uur         Ontvangst
14.30 uur         Vertrek Zilvermeeuw Z9
15.00 uur         Ledenvergadering
16.30 uur         Borrel, RIB varen, hapje eten
±20.30 uur      Terug op de kade

U ontvangt van ons nog een mail met aanvullende informatie over onze Ledendag.


Locatie:
Steiger Zilvermeeuw Z9
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen

Let op: Zorg dat u op tijd bent, de Zilvermeeuw Z9 vertrekt om 14.30 uur.

 

Extra informatie:

De Zilvermeeuw Z9
Elektrisch varen met de Zilvermeeuw Z9! Dit eventschip is in april 2023 opgeleverd en stoot 0% CO2, fijnstof, roet of andere fossiele brandstoffen uit wanneer het op zijn accu’s vaart. Aan boord is 1.250 kw/h aan groene stroom beschikbaar. De tijd dat het schip op accu’s kan varen is sterk afhankelijk de stroming en snelheid. In de praktijk kan het schip gemiddeld zo’n 8 uur op accu’s varen.

De Zilvermeeuw Z9 vaart schoon, duurzaam en volledig op elektriciteit. Zelfs alle functies aan boord – zoals de verlichting, airconditioning en horecafuncties – werken op stroom. De accu’s worden iedere nacht volledig bij- en opgeladen. Zo kan het schip ‘s ochtends vroeg weer met volle kracht vooruit. De Z9 is supermodern, stil, duurzaam, vernieuwend en bovendien hoogwaardig en luxueus afgewerkt.

 

RIB varen
RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. De bodem bestaat uit polyester of aluminium met daarom heen een lucht gevulde of schuim tube. De RIBS halen snelheden tot 90 km/h en worden bestuurd door ervaren kapiteins. RIB varen is een belevenis waarbij u op volle snelheid over het water gaat. Wie durft!

Bekijk de video hieronder: