30 november 2022

Logistieke ondersteuning van Wasco


Maak het uzelf gemakkelijk met de logistieke ondersteuning van Wasco. Hiermee bespaart u tijd én geld! Wilt u de materialen op de juiste tijd op de juiste locatie ontvangen? Of wilt u het teveel aan materiaal gewoon weer terugsturen en betalen voor wat u daadwerkelijk gebruikt? Dat kan o.a. met de volumebox en wisselbox van Wasco.

Grip op uw voorraad

Een onderdeel van de logistieke ondersteuning van Wasco is de wisselbox. Dit is een box vol installatiematerialen die u kunt inzetten bij verschillende projecten. Zo heeft u altijd de juiste materialen bij de hand, dat is wel zo efficiënt. Van tevoren bepaalt u met Wasco samen de materialen die u of uw monteurs nodig hebben tijdens de installatiewerkzaamheden. Deze materialen worden verzameld in de Wasco Wisselboxen. Zo grijpt u nooit mis. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een oude cv-ketel. Met de wisselbox hoeft u niet meer na te denken wat u moet bestellen, want voor elke situatie heeft u het juiste installatiemateriaal bij. Zo heeft u altijd zicht op het werkelijke materiaalverbruik en maakt u geen onnodige kosten. U betaalt alleen het verbruikte materiaal en Wasco vult de wisselbox aan voor uw volgende klus.

Volumebox wasco

Leveren, waar en wanneer u maar wilt

Wasco vindt het belangrijk dat u de producten geleverd krijgt op de plek waar u wilt en op het tijdstip naar uw keuze. En dat uw materiaal zonder schade aankomt. Daarvoor heeft Wasco de volumebox bedacht. In een kunststof box leveren zij u alle handzame materialen, waaronder onderdelen en aansluitmaterialen, die u nodig heeft. Hiermee zorgen zij ervoor dat er geen transportschade meer voorkomt. Daarnaast zorgt Wasco ook voor een vermindering van afval. Alle niet-noodzakelijk plastic en kartonnen verpakkingen worden zoveel mogelijk verwijderd. Het noodzakelijke verpakkingsmateriaal stopt u na gebruik weer in de box. Wasco haalt deze op.

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Green Deals voor bedrijven met duurzame ambities
5 maart 2024
Onze nieuwe activiteiten in 2024
9 juni 2023
Emissieloos vervoer in de binnenstad: wat zijn de opties?