16 augustus 2022

Nieuw lid: De Onderhoudscentrale


Sinds juni 2022 is De Onderhoudscentrale lid van Abel Installatie. Al 30 jaar voorziet het bedrijf Amsterdam en omstreken van diverse technische services. Onder de vleugels van zijn vader leerde Wesley Lieverst de kneepjes van het vak. Op zijn zeventiende nam hij het bedrijf over.

Vijftien jaar geleden doorkruiste Wesley Amsterdam op zijn scooter om installaties uit te voeren. Dat is nu wel anders. “Inmiddels heb ik vijf man in dienst en zijn wij sinds een halfjaar gevestigd in een pand van bijna 1000 m2”, vertelt hij trots. “Maar er is genoeg werk, dus er is altijd ruimte om uit te breiden.”

Meer dan alleen inkoopvoordeel

“Ik kende Abel Installatie voorheen als GasNed”, vertelt Wesley. De laatste tijd stuitte hij op obstakels tijdens het inkoopproces. “Daarom ging ik op zoek naar alternatieven. Zo kwam ik bij Abel terecht. Met de inkooptool vergelijk ik eenvoudig leveranciers, zie ik of en waar het product voorradig is én profiteer ik van ledenkorting. De inzichten die ik hieruit haal, helpen in het communiceren van verwachtingen naar klanten.” Wesley ontdekte al snel dat het lidmaatschap meer biedt dan alleen inkoopvoordelen: “Ik kan altijd bij Abel terecht voor informatie, via de telefoon, de kennisbank of een event voor leden. Zo ga ik ‘Volg de Stroom’ in de toekomst absoluut bijwonen. Zeker omdat de bedrijfswagens in Amsterdam binnen twee jaar volledig elektrisch moeten zijn.” Een ander voordeel is volgens Wesley de betrokkenheid van Abel bij de ontwikkeling van installateurs. “De energietransitie staat voor de deur, dus je moet meegaan met de tijd. Op het moment dat ik mijn expertise wil verbreden, kan ik een training volgen bij Abel.”

Het lidmaatschap bespaart hem dus niet alleen kosten, maar ook een hoop tijd doordat hij niet zelf met partijen hoeft te onderhandelen. “Ik zie alleen maar voordelen in het lidmaatschap. En ondanks dat het nog pril is, plukt De Onderhoudscentrale hier nu al de vruchten van.”

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Green Deals voor bedrijven met duurzame ambities
5 maart 2024
Onze nieuwe activiteiten in 2024
9 juni 2023
Emissieloos vervoer in de binnenstad: wat zijn de opties?