5 juli 2024

Voorkom dat u uw klanten niet langer kunt bereiken


Elektrificeer uw wagenpark met Abel en ben optimaal voorbereid op komende Zero Emissie-zones.

Elektrisch rijden is de toekomst. Eigenlijk is de vraag niet óf u elektrisch gaat rijden, maar eerder: wanneer. Abel biedt, in samenwerking met Van Mossel Autolease, nu een superscherpe deal aan zodat leden onbezorgd en tegen een scherpe prijs kunnen overstappen naar elektrisch rijden.

Waarom overstappen naar elektrisch rijden?

Nieuwe wetgeving en aflopende subsidies maken de overstap niet alleen voordelig, maar ook urgent en strategisch slim. Vanaf 1 januari 2025 gelden er Zero Emissie-zones
in veel binnensteden in Nederland. Dit betekent dat uw benzine- of dieselvoertuigen mogelijk niet meer de binnenstad in mogen. En dus dat uw klanten niet meer bereikbaar zijn. Elektrisch rijden biedt de oplossing, om zonder belemmeringen al uw klanten te blijven bedienen.

Uw voordelen op een rijtje

Het leasen van een bedrijfswagen is in veel gevallen voordeliger dan aanschaffen.
De voordelen op een rij:

  • Financiële flexibiliteit: geen activatieplicht op de balans, wat uw werkkapitaal en liquiditeit ten goede komt.
  • Subsidies: profiteer nog in 2024 van aantrekkelijke subsidies die in 2025 aflopen.
  • Toekomstbestendig: bereid uw bedrijf voor op de toekomst met een elektrisch wagenpark dat voldoet aan de nieuwste milieunormen.

 

Lease uw auto voordelig bij Van Mossel dankzij Abel

Dankzij de samenwerking tussen Abel en Van Mossel Autolease profiteren onze leden van de scherpste prijzen en een ruim assortiment aan bedrijfswagens. U kunt kiezen uit topmerken zoals Volkswagen, Mercedes, Ford, Opel, Peugeot, Citroën en Fiat. Van kleine bestelwagens met een groot rijbereik, tot grote bussen met een trekgewicht tot wel 3500 kg: Van Mossel heeft het allemaal. Bovendien staat er altijd een deskundig team klaar om u te helpen, als het een keer tegenzit.

Twijfel? Vraag een adviesgesprek aan!

Speciaal voor Abel-leden biedt adviseur Ivo Santegoets ondersteuning bij al uw vragen over elektrisch rijden. Of het nu gaat om laadstress, vragen over de actieradius of het laad- en trekvermogen van een elektrische bestelwagen; Ivo staat klaar om u te helpen. Ga naar ons ledenportaal en plan een adviesgesprek in met Ivo Santegoets.

Profiteren van de voordelen die Abel en Van Mossel Autolease u bieden?

Klik hier voor meer info. Leden kunnen het aanvraagformulier downloaden in de ledenportal.

Gerelateerd nieuws


5 juli 2024
Meer grip dan ooit op financien en bedrijfsvoering met het KPI Dashboard van Abel
18 juni 2024
Themabijeenkomst bij ROBOT Vloerverwarming: Hoe vind én bind ik personeel?
8 maart 2024
Green Deals voor bedrijven met duurzame ambities