20 juni 2021

VSH heet voortaan Aalberts integrated piping systems


De afgelopen jaren heeft u de nodige wijzigingen kunnen opmerken in de communicatie en uitstraling van VSH. De fabrikant is sinds 1991 onderdeel van Aalberts en behoort daarmee tot het beursgenoteerde Aalberts concern. Leon de Jonge, Manager Key Accounts bij Aalberts-IPS: “Omdat we ons wereldwijd eenduidig willen presenteren, is de naamgeving per 1 september 2020 aangepast naar Aalberts integrated piping systems B.V.”

“Men kent VSH met name van de knelfitting, terwijl wij veel meer zijn dan dat. Wij bieden het breedste en diepste aanbod in betrouwbare knel-, groefpress- en pushsystemen van dik- en dunwandig metaal of kunststof”, aldus De Jonge. “Onder de naam Aalberts integrated piping systems leveren we complete projecten op. Installateurs kunnen met elke vraag bij Aalberts terecht. Met onze productlijnen – die tevens onder de naam VSH blijven bestaan – helpen we bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van tijdbesparing en techniek. Voor alle technieken en oplossingen bieden we overgangen, van een dikwandige naar een dunwandige buis bijvoorbeeld. Onze afdeling Design Services staat klaar met technisch advies over uitdagende én simpele vraagstukken. Er zijn tegenwoordig zo veel technieken, het is begrijpelijk dat de installateur daar niet volledig van op de hoogte is en blijft. Wij hebben de kennis in huis om hen verder te helpen. Aalberts is een grote organisatie, maar we blijven lokaal werken en snel schakelen, zoals installateurs van VSH gewend zijn.”

Ontwikkelingen

“Je ziet de wereld veranderen. In het verleden zagen we veelal gasaansluitingen; nu zien we steeds meer nieuwe technieken en installaties, zoals de warmtepomp. Dat zijn ontwikkelingen waardoor de situaties in woonhuizen veranderen. Omdat wij alle productlijnen zelf in huis hebben, zijn we in staat om altijd de beste keuze te maken. Qua tijd, besparing en techniek”, aldus de Jonge. “Veel installateurs verzorgen nog traditioneel installatiewerk. Terwijl ze met slimme, nieuwe technieken niet alleen voorop lopen, maar ook tijd besparen. Het was lang geen issue, maar vanwege het personeelstekort is tijd schaars. Je moet slimmigheden inbouwen om op schema te blijven lopen. Materiaal is dan misschien duurder geworden, maar het levert zoveel meer rendement op.”

Marcel Swart – Commercieel Technicus Van der Weij Installatie

Van der Weij Installatie werkt ruim drie jaar met de producten van Aalberts integrated piping systems. “Aalberts biedt bedrijfsgemak en bovenal goede kwaliteit. Bovendien sluiten de productlijnen mooi op elkaar aan. We maken vanwege de bedrijfszekerheid steeds meer gebruik van press systemen, zoals de MultiPress en XPress. Aalberts biedt tevens de mogelijkheid om gereedschap te huren, als we bijvoorbeeld grote maten moeten persen. Goede ondersteuning en ontzorging is extra waardevol in deze drukke tijden. Daarnaast profiteren we via Abel Installatie van scherpe inkoopprijzen.”

Gerelateerd nieuws


13 oktober 2023
100 jaar Schuurman Groep
27 april 2023
Wasco NXT GEN: vakbeurs in festivaljasje
17 april 2023
Solar uitbreiding DC in Alkmaar