31 oktober 2018

5 x innovatief in de branche


Ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar ook in de installatiebranche in razendsnel tempo op. De belangrijke trends zijn tijd- en energiebesparing, smart buildings en langer zelfstandig thuis wonen. Hoe speelt u hier als installateur op in? Met deze vijf bijzondere producten, biedt u klanten extra functionaliteit, besparing én comfort.


Philips Interact Pro
Met slimme, aan internet gekoppelde verlichting biedt u MKB’ers een geheel nieuwe beleving. Via een overzichtelijke app kunt u verschillende ruimten indelen en het gedrag van de verlichting eenvoudig instellen. Dit resulteert niet alleen in meer flexibiliteit, maar het bespaart ook energie.

 

 Flamco T-Plus
Bestaande verwarmings- en drinkwaterinstallaties uitbreiden, ombouwen of renoveren? Met de T-plus kunt u een aftakking maken, terwijl het systeem in bedrijf is. De installatie hoeft dus niet te worden afgetapt en opnieuw bijgevuld. Bovendien hoeft het water niet bevroren te worden

 Grohe Sense Guard
De sensoren van de GROHE Sense Guard traceren het waterverbruik en detecteren microlekkage en risico op bevriezing. Het systeem ontdekt zelfs de kleinste waterlekken in een vroeg stadium. U krijgt dan direct een melding in de ONDUS-app, zodat u snel actie kunt ondernemen.

 

 


SOHO-douchedeuren van Sealskin
Sealskin introduceert SOHO-douchewanden geïnspireerd op dé interieurtrend van nu: industriële, stalen deuren. SOHO is te plaatsen met verborgen scharnieren en een blinde bevestiging van de steun, met dorpel of volledig drempelloos. Het 8mm veiligheidsglas is standaard uitgevoerd met een ‘Sealglas’ antikalk coating.

 

 


EVBox laadpaal met openbare AED
In Delft staat de eerste laadpaal met Automatische Externe Defibrillator (AED) ter wereld. EVBox levert de laadpaal met AED-uitrusting en City AED beheert de functionaliteit. Deze Nederlandse uitvinding wordt gezien als dé oplossing voor het schrijnende tekort aan goede AED-locaties. 

 

 

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm