19 juni 2017

Hoe is het nu met: Van Leeuwen Verwarming BV


Ongeveer een jaar geleden maakte Erik-Jan van Leeuwen zijn bedrijf lid van Abel Installatie. Sindsdien is er meer rust én meer beweging.

Ongeveer een jaar geleden maakte Erik-Jan van Leeuwen zijn bedrijf lid van Abel Installatie. Sindsdien is er meer rust én meer beweging.

Erik-Jan van Leeuwen koos voor -toen nog- GasNed Inkoop vanwege het inkoopvoordeel. Ook had hij behoefte aan een klankbord, in de vorm van collega-installateurs en de serviceorganisatie zelf. Erik-Jan: “De collectiviteit zorgt inderdaad voor scherpe en eerlijke inkoopprijzen. Dat geeft mij rust. Voorheen was ik veel tijd kwijt aan het vergelijken van prijzen. Daar word ik nu in ontzorgd.”

Abel als aangever
Achter de schermen is er juist meer beweging bij Van Leeuwen Verwarming. “Op dit moment zijn we onze serviceabonnementen aan het herinrichten en druk bezig met het bouwen van een nieuwe website, inclusief webwinkel”, vertelt Erik-Jan. “Hierin speelt Abel Installatie als klankbord en aangever een grote rol. In plaats van het wiel helemaal zelf uitvinden, verwijzen zij mij door naar collega-installateurs die mij voor gingen. Ik leer veel van hun ervaringen.”

Samen sterk
Maar Erik-Jan haalt niet alleen kennis op, hij brengt ook kennis in. “We kunnen elkaar sterker maken door kennisdeling. Wij zijn behoorlijk ver in het automatiseren van onze werkprocessen, hierover informeer ik andere installatiebedrijven. En als ik niet-leden spreek, adviseer ik hen om lid te worden van Abel Installatie. Want hoe meer leden, hoe meer voordeel voor iedereen.”

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm