6 maart 2017

Instapklare en onderhoudsvrije webshop voor leden


Als serviceorganisatie ontwikkelen we tools waarmee installatiebedrijven hun klanten kunnen vinden en binden. Ons nieuwste wapenfeit is een kant en- klare webshop, die leden eenvoudig kunnen integreren in hun bestaande site. De shop is onderhoudsvrij; alle data houden wij centraal up-to-date.

Online kansen verzilveren

Webshops spelen een belangrijke rol in de oriëntatiefase van consumenten. Men is gewend aan vooraf rondkijken en vergelijken, voordat er iets wordt aangeschaft. En nee, er wordt niet alleen gekeken naar de prijs. Vooral bij kostbare of complexe onderwerpen – zoals installatietechniek – let men ook op zaken als betrouwbaarheid, serviceniveau en kraakheldere communicatie. Om die reden worden alle webshops opgeleverd in de huisstijl van de installateur. En is veel zorg en aandacht besteed aan de fotografie en informatie in de shop.

Het project bevindt zich nog in de pilotfase, het systeem en de werking worden momenteel grondig getest. Neem voor informatie of een demo contact op met Jaap Laureijs via jaap@abelinstallatie.nl of 013-581 08 59.

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm