8 maart 2022

Nieuw lid: Dijksterhuis B.V.


Installatiebedrijf Dijksterhuis B.V. uit Wassenaar is sinds december 2021 lid van Abel Installatie. Eigenaar André Derks zit al ruim 30 jaar in de installatiebranche en vertelt graag meer over zijn eerste indruk.

André is sinds 2010 eigenaar van Installatiebedrijf Dijksterhuis B.V. Het bedrijf gaat geen uitdaging uit de weg: van dakwerk, badkamers en riolering tot gas en water, centrale verwarming en duurzame energie. Het kleine maar hechte team staat, indien nodig, 24 uur per dag klaar voor hun klanten. “We bedienen voornamelijk de lokale particuliere sector en af en toe klein zakelijke klanten”, vertelt André.

Groeien

“Tot voor kort was ons werk te kleinschalig om een samenwerking voor beide partijen interessant te maken. Maar na diverse optimalisatieslagen op gebied van digitalisering en gezonde groeistappen, werd het voor ons inkoop technisch steeds interessanter om ons aan te sluiten bij Abel Installatie”, aldus André.

Voelbaar voordeel

“Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt in de markt. Daarom kijk ik ernaar uit om in de toekomst collegainstallateurs te ontmoeten bij een ledenvergadering of installateursevent. Bovendien profi teren we inmiddels merkbaar van het inkoopvoordeel en -gemak. Ondanks het prille lidmaatschap heb ik veel vertrouwen in een succesvolle samenwerking”, vervolgt André.

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm