28 oktober 2020

Nieuw lid: Kevin Hoes Loodgieter en Installatiebedrijf


Kevin Hoes Loodgieter en Installatiebedrijf is bijna vijftien jaar een vertrouwd gezicht in Haarlem en omstreken. De afgelopen jaren maakte het bedrijf een groeispurt. Volgens Kevin Hoes kon het Abel lidmaatschap niet uitblijven.

“Het team is de afgelopen jaren flink gegroeid en we verhuisden vorig jaar naar een nieuw pand. De bedrijfsvoering kwam in een stroomversnelling”, vertelt Kevin Hoes. “Je bedrijf wordt groter en je pakt steeds meer klussen op. Dat is dan ook een van de redenen waarom ik bij Abel aanklopte.”

Via-via

Collega-installateur Rob Lasschuit van Grapendaal uit Haarlem is al jaren lid en wees hem regelmatig op de voordelen. Sinds juni 2020 is ook Kevin lid. “Volgens Rob paste ik bij de club. Ik ben pas een aantal maanden lid en pluk er nu al de vruchten van”, aldus Hoes. “Ik wil zoveel mogelijk omzetten en scherp inkopen. Bij Abel kan ik producten voortaan goedkoper krijgen. In plaats van de keuze uit één hoofdleverancier, kan ik nu kiezen uit meerdere goede partijen. Bovendien kunnen we er bij allen op vertrouwen dat leveringen in orde zijn.”

Gemak

Abel werkt met één inkoopsysteem waarin alle producten van leveranciers zijn verzameld. Kevin Hoes verzamelt de gewenste producten liever via de websites van de leveranciers, om ze vervolgens via het systeem van Abel te bestellen. “Zo ben ik het gewend. Ik vind dat makkelijker werken, maar dat zal wellicht veranderen zodra we ENK projectadministratiesoftware gebruiken. Straks zijn al onze bedrijfsprocessen – van calculatie tot facturatie en van opdrachtbonnen tot bestellen – in een softwarepakket opgenomen én verbonden met het inkoopsysteem van Abel. Nóg een goede reden om lid te worden.”

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm