30 maart 2017

7 Gereedschappen voor Groei


Abel Installatie biedt leden doordacht dienstenpakket.

Om als installatiebedrijf vakwerk af te leveren is goed gereedschap nodig. Maar welke tools zijn eigenlijk nodig om als installatiebedrijf te groeien? Hoe zorgt u bijvoorbeeld voor meer marge, voor meer grip op de bedrijfsprocessen? En hoe vinden nieuwe klanten uw bedrijf? Abel Installatie biedt haar leden ideaal ‘gereedschap’ om te groeien. Gedurende bijna 20 jaar zijn uiteenlopende diensten ontwikkeld, die installatiebedrijven administratief ontlasten en groei vereenvoudigen.

We zetten 7 Gereedschappen Voor Groei van Abel Installatie op een rij:

 

1. Collectief inkoopvoordeel

Dankzij het gezamenlijke inkoopvolume van onze leden kunnen wij uiteraard scherpe prijzen, gunstige condities en aantrekkelijke bonussen bedingen bij alle vooraanstaande grossiers en leveranciers. Bovendien zorgt onze uitstekende relatie met de belangrijkste partijen er voor dat u ook meerwaarde ervaart op het gebied van bijvoorbeeld service, garantie en ondersteuning van die merken. Zodat uw betrouwbaarheid als bedrijf een boost krijgt.

 

2. Verhuur- en serviceconcepten

Consumenten kiezen tegenwoordig makkelijker voor huren. Maar dan wel tegen de scherpst mogelijke prijs. Leden van Abel Installatie kunnen aan verwachtingen van klanten voldoen, zonder administratieve of financiële hoofdpijndossiers. Achter de schermen wordt alles van A tot Z geregeld, betalingen staan keurig op tijd op uw rekening. U hoeft zich slechts te richten op installatie, onderhoud en service.

 

3. Administratieve verlichting

Wees scherp en besteed meer tijd aan uw opdrachten en klanten: laat de afhandeling van uw inkoop over aan Abel Installatie. U heeft geen omkijken meer naar betalingen en krijgt indien gewenst eens per week een verzamelfactuur. Dat scheelt bergen werk én tijd!

 

4. Reclame en communicatie

Abel Installatie biedt ondersteuning op het gebied van huisstijldrukwerk, communicatie en reclame. Van visitekaartje tot doordachte verkoopacties: u heeft één contactpersoon die al uw belangen behartigt.

 

5. Online marketing

Een website is niet langer een noodzakelijk kwaad: het is de ideale manier om nieuwe klanten te overtuigen. Als lid van Abel Installatie kunt u kiezen voor een frisse, professionele website die altijd up-to-date is.

 

6. E-mobility

De markt voor elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en biedt enorme kansen voor zowel e- als w-installatiebedrijven. Wilt u instappen in de groeiende markt rondom laadpalen, maar weet u niet waar te beginnen? Abel helpt u slim op weg!

 

7. Energietransitie

De energietransitie schept enorm veel kansen voor uw bedrijf. Wilt u zich profileren als betrouwbare installateur met passende oplossingen voor ieder vraagstuk? Abel Installatie helpt installateurs met instapklare concepten.

 

Lees meer over de voordelen van lidmaatschap >

Gerelateerd nieuws


6 juni 2024
Abel Golfevent 2024
8 maart 2024
In 3 stappen op weg naar volledig elektrische wagenparken
8 maart 2024
Abel maakt ondernemen rendabel