30 maart 2017

7 Gereedschappen voor Groei


Abel Installatie biedt leden doordacht dienstenpakket.

Om als installatiebedrijf vakwerk af te leveren is goed gereedschap nodig. Maar welke tools zijn eigenlijk nodig om als installatiebedrijf te groeien? Hoe zorgt u bijvoorbeeld voor meer marge, voor meer grip op de bedrijfsprocessen? En hoe vinden nieuwe klanten uw bedrijf? Abel Installatie biedt haar leden ideaal ‘gereedschap’ om te groeien. Gedurende bijna 20 jaar zijn uiteenlopende diensten ontwikkeld, die installatiebedrijven administratief ontlasten en groei vereenvoudigen.

We zetten 7 Gereedschappen Voor Groei van Abel Installatie op een rij:

 

1. Collectief inkoopvoordeel

Dankzij het gezamenlijke inkoopvolume van onze leden kunnen wij uiteraard scherpe prijzen, gunstige condities en aantrekkelijke bonussen bedingen bij alle vooraanstaande grossiers en leveranciers. Bovendien zorgt onze uitstekende relatie met de belangrijkste partijen er voor dat u ook meerwaarde ervaart op het gebied van bijvoorbeeld service, garantie en ondersteuning van die merken. Zodat uw betrouwbaarheid als bedrijf een boost krijgt.

 

2. Verhuur- en serviceconcepten

Consumenten kiezen tegenwoordig makkelijker voor huren. Maar dan wel tegen de scherpst mogelijke prijs. Leden van Abel Installatie kunnen aan verwachtingen van klanten voldoen, zonder administratieve of financiële hoofdpijndossiers. Achter de schermen wordt alles van A tot Z geregeld, betalingen staan keurig op tijd op uw rekening. U hoeft zich slechts te richten op installatie, onderhoud en service.

 

3. Administratieve verlichting

Wees scherp en besteed meer tijd aan uw opdrachten en klanten: laat de afhandeling van uw inkoop over aan Abel Installatie. U heeft geen omkijken meer naar betalingen en krijgt indien gewenst eens per week een verzamelfactuur. Dat scheelt bergen werk én tijd!

 

4. Reclame ondersteuning

Abel Installatie biedt ondersteuning op het gebied van huisstijldrukwerk, communicatie en reclame. Van visitekaartje tot doordachte verkoopacties: u heeft één contactpersoon die al uw belangen behartigt.

 

5. Website-service

Een website is niet langer een noodzakelijk kwaad: het is de ideale manier om nieuwe klanten te overtuigen. Als lid van Abel Installatie kunt u kiezen voor een frisse, professionele website die altijd up-to-date is. Sinds kort heeft u zelfs de mogelijkheid om uw eigen webshop te beginnen!

 

6. Specialisatie Duurzaamheid

Consumenten kiezen steeds bewuster voor duurzaam.Wilt u producten en kennis kunnen bieden op het gebied van zonne-energie, warmtepompen en andere duurzame technieken? Wordt Bespaarinstallateur via Abel Installatie en loop voorop als het gaat om kwaliteit, service en prijs.

 

7. Specialisatie langer thuis wonen

De kranten staan er bol van, de politiek beseft dat er iets moet gebeuren: langer thuis wonen is weliswaar noodzakelijk voor ouderen, maar goed geregeld is het nog niet. Leden van Abel Installatie kunnen zich specialiseren tot Ontzorgexpert, zodat u beschikt over alle producten, tools en (verkoop)technieken om het huis van ouderen klaar voor later te maken.

 

Lees meer over de voordelen van lidmaatschap >

Gerelateerd nieuws


15 juli 2019
Laadstations kostenefficiënt beheren vanuit één systeem
9 juli 2019
Fusie Abel Inkoop en Abel Service
23 april 2019
Kennissessie over de energietransitie in de Verkadefabriek