14 juni 2021

Hoe zorgt ú in 2021 voor minder stress en meer (tijd)winst?


Eind vorig jaar verspreidden we de Geen Stress Kalender 2021, als handig geheugensteuntje voor aan de muur. Naast ruimte voor notities en een overzicht van bijzondere dagen in 2021, bevat de kalender QR codes om maandelijkse tips te bekijken.

Met de maandelijkse tips geven we een inkijkje in de diensten die Abel Service levert. Slim inkopen, bonusafspraken maken, foutloos voorraad beheren, nieuwe markten aanboren: wij ontzorgen op allerlei vlakken, zodat leden zonder stress kunnen ondernemen. Heeft u de kalender niet aan de muur hangen? Geen stress: we zetten de tips van de afgelopen maanden voor u op een rij.

Ruim 270 lidbedrijven (zowel W als E) kunnen al vertrouwen op de voordelen van collectieve inkoop, conceptontwikkeling, marketingondersteuning en nog veel meer. Voor hen realiseert Abel forse tijdsbesparingen en minimaal 5 tot 15% winst.

Tip van januari

Jaap Laureijs, Ton Sprenger en Santino Scherpenborg – de mensen achter Abel Installatie – leggen u graag uit hoe u aangenaam kunt ondernemen en minimaal 20% tijdwinst en zeker 5 tot 15% meer rendement behaalt.

Tip van februari

Mitchell Smit, directeur van Smit Installatie- en Daktechniek uit Eindhoven, sloot zich in 2018 aan bij de coöperatie. Waar hij voorheen zelf inkoop- en bonusafspraken regelde met leveranciers, laat Mitchell het nu aan Abel over.

Tip van maart

Aan de slag met laadstations? Laat het lastige werk over aan Abel. We helpen u met begeleiding tijdens de verkoop- en adviestrajecten. Daarnaast wordt het Abel assortiment voortdurend uitgebreid met AC en DC producten en slimme backoffice functionaliteiten.

Tip van april

Bisseling Installatietechniek en Installatiebedrijf Veerman bundelen hun krachten en profiteren samen van het Abel lidmaatschap. “Bij Abel krijgen we bijvoorbeeld één overzichtelijke factuur, waarin alle kortingen en prijsafspraken zijn verwerkt.”

Tip van mei

Je kunt als lid van Abel kiezen voor Wasco’s nachtlevering op eigen locatie. Dat betekent dat zendingen die voor 18:00 uur besteld zijn, de volgende dag al voor 07:00 uur afgeleverd worden op een afsluitbare locatie naar wens. Madri Totaalinstallateur ervaart dankzij deze service gemak én tijdwinst.

Ontdek hoe ook u aangenaam kunt ondernemen met minder stress: scan de QR-code of ga naar www.abelinstallatie.nl/tips/juni.

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
In 3 stappen op weg naar volledig elektrische wagenparken
8 maart 2024
Abel maakt ondernemen rendabel
13 oktober 2023
2030 aan de horizon