8 maart 2024

In 3 stappen op weg naar volledig elektrische wagenparken


Leden van Abel Installatie die hun bedrijfswagenpark willen elektrificeren, kunnen dit vanaf nu weloverwogen en extra voordelig doen. Dankzij afspraken met e-mobility expert Ivo Santegoets krijgt iedereen die hier behoefte aan heeft, kostenneutraal advies over de economisch slimste manier om over te stappen op elektrisch rijden.

Via Van Mossel Autolease kunnen leden vervolgens kiezen uit diverse aantrekkelijk geprijsde modellen. En uiteraard faciliteren wij de aanschaf en installatie van de benodigde laadoplossingen. De nieuwe service komt voort uit feedback die we kregen tijdens onze themabijeenkomst ‘De Kansen van Emissieloos’ in mei 2023.

Tijdens discussies werd duidelijk dat leden het lastig vinden om hun wagenpark te elektrificeren. Niet alleen vanwege onduidelijkheden over regelgeving en subsidies, maar ook omdat het idee leeft dat elektrische bedrijfswagens duur en onpraktisch zijn. Daardoor grijpen veel bedrijven terug op de vertrouwde bestelwagens met dieselmotor; onbekend maakt immers onbemind. Daar willen we uiteraard verandering in brengen.
De installatiebranche speelt een sleutelrol in de energietransitie; dat betekent dat we daadkracht moeten tonen op alle mogelijke vlakken.

Om het beslisproces positief te vereen-voudigen, hebben we drie belangrijke
zaken geregeld.

 

1. Adviesgesprekken: op alle vragen een helder antwoord

 

Net als met de adaptatie van nieuwe installatietechnieken, gaat ook de overstap naar elektrisch rijden gepaard met vragen en twijfels. Ivo Santegoets is door ons ingeschakeld, om snel antwoord op die vragen te geven. Zodat twijfels in veel gevallen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Ivo is expert in mobiliteit en logistiek: “Ik adviseer gemeentes over de transitie naar duurzamer stadsvervoer, maar zit ook bij bedrijven aan tafel en spreek de taal van ondernemers. Daardoor ben ik op de hoogte van alle wetten, regels en subsidies, op zowel landelijk als lokaal niveau. Bovendien heb ik veel kennis van alle beschikbare bedrijfswagens, dus ik kan ook daarover veel vragen beantwoorden.”

Leden kunnen via deze link de videoserie met Ivo te bekijken, waarin hij antwoord geeft op de meest gestelde vragen rondom elektrisch rijden voor ondernemers. Bent u nog geen lid? Neem contact op met een van onze bedrijfsadviseurs voor informatie. De kosten voor een adviestraject bedragen € 150,-. Kiest u voor een leasecontract bij Van Mossel Autolease, dan krijgt u dat bedrag weer teruggestort.

 

2. Merkonafhankelijk aanbod, mét de uitmuntende service van Van Mossel Autolease

 

De internationaal opererende Van Mossel Automotive Group is al voor veel bedrijven een vertrouwde naam. Met 150 locaties in Nederland is er voor zakelijke rijders altijd wel een Van Mossel dealer, autolease- of schadeherstelbedrijf in de buurt. Er is zelfs een speciaal bedrijfswagenteam, dat ondernemers ontzorgt van A tot Z. In nauw overleg met de lease-experts hebben we een breed aanbod samengesteld met kleine, middelgrote en grote bussen. Denk bijvoorbeeld aan de Opel Vivaro, de Ford Transit en de Volkswagen ID.buzz. Daar worden de komende tijd nog modellen aan toegevoegd, zoals de Transit Custom met een maximaal trekgewicht van maar liefst 2,3 ton.

Heeft u interesse in een elektrische bedrijfswagen?
Dien uw aanvraag in via het portaal van Abel Installatie, of bel met 013-5810859. Wij zorgen dat uw aanvraag bij het Van Mossel bedrijfswagenteam terecht komt. Zij helpen u met het maken van de juiste keuze, of – als u de keuze al heeft gemaakt – zorgen ervoor dat u snel elektrisch op weg kunt.

Meer weten over Van Mossel Autolease?
Bekijk hier het interview van Paul Kleijn met Commercieel Directeur Cas Bastiaansen

3. De perfecte laadoplossing

 

Is uw elektrische bedrijfswagen besteld en plaatst uw bedrijf zelf nog geen laadoplossingen? Dan helpt het e-mobilityteam van Abel u graag met de selectie en plaatsing van het meest geschikte merk en model, bij uw bedrijfspand en indien gewenst ook bij de woning van de berijder.

Klik hier voor meer info over de Leasedeals

Gerelateerd nieuws


6 juni 2024
Abel Golfevent 2024
8 maart 2024
Abel maakt ondernemen rendabel
13 oktober 2023
2030 aan de horizon