13 oktober 2023

Themabijeenkomst: Ambities 2025


Op donderdag 9 november ontmoeten leden en leveranciers elkaar tijdens onze tweede Themabijeenkomst: Ambities 2025. In Hotel Theater Figi te Zeist horen zij als eerste welke concrete stappen er worden gezet als tussenstop richting 2030. Met als special guest: topsporter en ondernemer Robert Doornbos.

Samen werken aan een winnende strategie

Waar tijdens de eerste Themabijeenkomst de focus lag op de kansen van emissieloos, worden in deze editie de ambities van Abel voor 2025 uitgebreid besproken. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt aan nieuwe plannen, samen met leden, grossiers, kernfabrikanten en andere strategische partners. We willen niet alleen verder groeien qua inkoopvolume, maar ook het dienstenpakket verder uitbreiden en professionaliseren. Wat zijn de speerpunten, welke rol spelen leveranciers hierin en hoe gaan Abel leden het verschil merken? Paul Kleijn en Ton Sprenger zetten uiteen welke concrete actiepunten er op de agenda staan.

Daarnaast zal topsporter en ondernemer Robert Doornbos een inspirerende presentatie geven. Hij bereikte de absolute top in Formule 1 en Indy Car, en reisde de wereld rond voor zijn sport. Robert weet als geen ander hoeveel afhangt van het vermogen om op het juiste moment te presteren. Aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders, legt Robert Doornbos deelnemers uit wat er met ons gebeurt wanneer we onder druk staan.
En hoe we onszelf verbeteren dankzij deze beslissendemomenten.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke walking dinner, zodat deelnemers geïnspireerd én voldaan het hotel verlaten. Wij kijken er naar uit om onze leden en alle partners van ons kernassortiment te verwelkomen in november!

Gerelateerd nieuws


6 juni 2024
Abel Golfevent 2024
8 maart 2024
In 3 stappen op weg naar volledig elektrische wagenparken
8 maart 2024
Abel maakt ondernemen rendabel