Abel Ledendag 2024

Een bijzonder kijkje achter de tralies  

De Abel Ledendag 2024: alles over de cijfers, inkoop en bonussen

Het doorkruisen van geheime gangen tijdens een enerverende rondleiding en jezelf bevrijden uit de meest levensechte escape room van Nederland…

En dat waren slechts een paar van de hoogtepunten tijdens de Ledendag 2024, die plaatsvond in de historische Koepelgevangenis in Arnhem.

Lees mee over de Ledendag en bekijk de foto’s onderaan de pagina!

 

1886: terug in de tijd vanuit de diepten van de Koepelgevangenis

De Koepelgevangenis, met zijn unieke en kenmerkende koepelvormige ontwerp, werd in 1886 officieel in gebruik genomen als huis van bewaring. Het indrukwekkende bouwwerk, ontworpen door de vermaarde architect Johan Metzelaar, diende bijna anderhalve eeuw als gevangenis.

Tegenwoordig is het een prachtig rijksmonument dat een fascinerend inkijkje biedt in het verleden. Tijdens de Ledendag hadden wij het bijzondere voorrecht om als buitenstaanders de rijke historie en verborgen verhalen van dit iconische pand te ontdekken.

 

Onvergetelijke ervaring

Onze leden spreken nog steeds vol enthousiasme over de boeiende rondleiding door de krochten van het gebouw, waarbij geheime gangen en verborgen kamers werden verkend. De spanning bereikte desondanks pas écht een hoogtepunt in de meeslepende escape room.

De meest realistische escape room van Nederland, die de uitdagingen die bij een ontsnapping horen helemaal tot leven bracht. Het beloofde niet alleen veel opwinding, maar bleek ook een onvergetelijke ervaring.

 

Resultaten en de cijfers: inkoop en bonussen

Maar er is ook een dagdeel gereserveerd voor een belangrijk stuk inhoud: de resultaten en cijfers.

Tijdens de Ledendagen van Abel krijgt u als lid namelijk niet alleen de kans om deel te nemen aan spannende activiteiten zoals de rondleiding en escape room door de Koepelgevangenis, maar ook om uw stem te laten horen over de werkwijze van Abel.

Daarnaast delen we graag de belangrijkste resultaten op het gebied van inkoop en bonussen met u, waarbij we transparantie en betrokkenheid heel belangrijk vinden. Daarnaast bespreken we samen de nieuwste innovaties binnen de sector en wat deze ontwikkelingen betekenen voor ons als installatiebranche in de nabije toekomst.

 

Alles rond de Ledendag 2024 terugkijken?

De hoogtepunten van de Ledendag 2024 samen met ons nog eens herbeleven? Doen we! De aftermovie van deze memorabele dag verschijnt deze week op deze pagina en op onze LinkedIn-pagina.

 

Blijf op de hoogte: volg Abel op LinkedIn

Tip van ons: volg Abel op LinkedIn! Dan ziet u als eerste de aftermovie en bent u daarnaast altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken vanuit het hart van de installatiebranche.

 

Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van de Ledendag.

 

Bekijk hier de foto's van de Abel Ledendag