Ambities 2025:

Samen werken aan een winnende strategie

Een Themabijeenkomst voor
Abel leden en leveranciers

Op 9 november vond onze tweede Themabijeenkomst van 2023 was. In Hotel Theater Figi te Zeist hoorden onze leden én leveranciers als eerste welke concrete stappen er worden gezet als tussenstop richting 2030. 

Waar tijdens de eerste Themabijeenkomst de focus lag op de kansen van emissieloos, werden in deze editie de ambities van Abel voor 2025 uitgebreid besproken. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt aan nieuwe plannen, samen met leden, grossiers, kernfabrikanten en andere strategische partners.

Wat zijn de speerpunten, welke rol spelen leveranciers hierin en hoe gaan Abel leden het verschil merken? Paul Kleijn en Ton Sprenger namen onze leden en leveranciers mee in de concrete actiepunten die op de agenda staan.

Trailer Themabijeenkomst

Gastspreker: Robert Doornbos


De Themabijeenkomst werd afgetrapt door onze gastspreker: voormalig F1-coureur Robert Doornbos. Robert bereikte de absolute top met Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heeft de hele wereld rondgereisd voor zijn sport.

Of het nu gaat om het behalen van een wereldtitel bij de F1, een succesvolle onderneming runnen of een vlammende presentatie geven: veel hangt af van je vermogen om op het juiste moment te presteren. Met sprekende voorbeelden uit de wereld van de Formule 1 liet hij zien dat je zelfs onder intense druk op het juiste moment de juiste beslissingen kunt maken.

“If things seem under control, you’re not going fast enough”

Presentatie Paul Kleijn en Ton Sprenger


Na de levendige presentatie van Robert Doornbos namen de directeuren Paul Kleijn en Ton Sprenger het stokje van hem over. Onder begeleiding van Mark van den Broek namen zij leden en leveranciers mee in de ambities voor 2025.

Een interactieve poll maakte inzichtelijk wat de knelpunten zijn voor onze leden en leveranciers. Het goede nieuws: voor veel van die knelpunten zijn inmiddels concrete diensten in de maak. De ontwikkelingen werden met enthousiasme ontvangen door de aanwezigen, waarna er uitgebreid werd nagepraat tijdens een heerlijk walking dinner.

Themabijeenkomst gemist?

Directeur Paul Kleijn blikt terug op de Themabijeenkomst. En hoopt u de volgende keer (weer) te zien!

Zien wij u terug in 2024?


Wij sluiten dit jaar af met twee zeer geslaagde Themabijeenkomsten. En wij hopen u volgend jaar natuurlijk gewoon terug te zien!

Op de hoogte blijven van al onze evenementen? Volg ons op LinkedIn of meld u aan voor onze nieuwsbrief.