Tip van mei

Goed dat je er weer bent voor een nieuwe tip!

Madri is al ruim 20 jaar tevreden lid van Abel. Voordat ze lid waren, werd er onvoldoende aandacht besteed aan het maken van afspraken met leveranciers. “We zijn er sinds het lidmaatschap zeker van dat we niet alleen voor de hardlopers goede condities hebben, maar voor alle producten. En er zijn vooral goede afspraken gemaakt over levertijd en transportkosten. Ik schat dat wij 10% goedkoper inkopen dan voorheen. Dat betekent dat wij met betere prijzen de markt kunnen benaderen”, aldus Marc Adriaansen, eigenaar van Madri Totaalinstallateur. “Daarnaast is het volledige bestel- en factureringsproces gedigitaliseerd. Daar maken wij dankbaar gebruik van. Wij kunnen deze facturen direct inlezen in ons systeem en hiermee wordt 90% van de inkoopfacturen al gekoppeld aan de projecten en werkbonnen.”

Nachtlevering
Je kunt als lid van Abel ook kiezen voor Wasco’s nachtlevering op eigen locatie. Dat betekent dat zendingen die voor 18:00 uur besteld zijn, al voor 07:00 uur afgeleverd worden op een afsluitbare locatie naar wens. “Bij de meeste projecten weten wij op voorhand wat we nodig hebben, dus ligt het juiste materiaal tijdig in onze containers. Maar het komt ook voor dat we op een later tijdstip materiaal willen bestellen. Het is fijn dat we het de volgende dag vroeg tot onze beschikking hebben, zodat onze monteurs direct op pad kunnen.”

Net als Madri lid worden van Abel? Vraag onderaan de pagina vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij brengen graag de voordelen en kansen voor jouw installatiebedrijf in kaart.

Alle tips in je mailbox ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de laatste tips.

Bekijk tips van andere maanden

Meer weten over slimmer ondernemen?

We maken graag tijd voor een persoonlijk (digitaal) gesprek.