Tip van oktober

Word lid van Abel in 3 eenvoudige stappen!

Ben je eigenaar van een installatiebedrijf en wil je aangenamer ondernemen? Met betere marges én bonussen op je inkoop? En met een gespecialiseerd team dat je helpt op het gebied van bijvoorbeeld automatisering, marketing en specialisaties? Dan kan Abel weleens de perfecte club zijn voor jouw bedrijf. Santino Scherpenborg brengt snel en bondig in kaart hoe voordelig het lidmaatschap kan zijn met behulp van analyses en advies! Dat ziet er ongeveer zo uit:

Profiteer van een persoonlijke inkoopanalyse
Als de klik er na een eerste kennismaking is, en we constateren dat ons lidmaatschap van toegevoegde waarde kan zijn voor u, maken we een inkoopanalyse en een prijsvergelijking. Hebben we er beiden een goed gevoel bij? Dan schrijven we onze leveranciers aan en regelen we alles intern in. Onze IT-afdeling neemt contact met u op om een aantal praktische zaken door te spreken en wij richten een koppeling in met het softwaresysteem.

Plan een informatief vervolggesprek
Twee maanden na de ingangsdatum van het lidmaatschap voeren we een nieuwe analyse uit en scherpen we de afspraken aan waar nodig. Daarnaast maken we gebruik van dit contactmoment om u te informeren over onderhoudscontracten, het warmteplan, e-mobility concepten, reclameondersteuning en verhuurconcepten.

Operationeel binnen 14 dagen
Hand in hand streven we ernaar om u vlekkeloos in de coöperatie op te nemen en binnen 14 dagen operationeel te laten zijn. Natuurlijk zijn we u ook van dienst op strategisch en tactisch vlak, met doordachte dienstverlening.

Alle tips in je mailbox ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de laatste tips.

Bekijk tips van andere maanden

Meer weten over slimmer ondernemen?

We maken graag tijd voor een persoonlijk (digitaal) gesprek.