Tip van november

Goed dat je er weer bent voor een nieuwe tip!

De klok is verzet en de koude maanden staan voor de deur. Dat betekent dat de verwarming in huizen en kantoren vaker én langer loeit. Een door jou goed onderhouden cv-ketel is dan essentieel.

Consumenten willen gemak, tegen de scherpst mogelijke prijs én met de mogelijkheid om gespreid te betalen. Een kans voor jou, maar tegelijkertijd ook een valkuil omdat de operatie erachter een stuk complexer wordt. Help je klant en jezelf: kies voor onze servicecontracten.

Een uniek serviceplan
Jij blijft de baas over jouw eigen klantenkring en wij regelen alle administratieve zaken. Tevens nemen wij de investeringen en risico’s op ons, zodat jij je volledig kunt focussen op het verlenen van de beste service aan de consument. Je hoeft slechts een onderhoudsbeurt in te plannen zodra wij een seintje geven.

De voordelen van een servicecontract:

 • Meerdere contractvormen
  Biedt jouw klant periodiek onderhoud of vul dit basiscontract aan met het (kosteloos) verhelpen van storingen en/of vervangen van materialen
 • Maandelijkse incasso
  Je ontvangt iedere maand automatisch de betalingen van de servicecontracten.
 • Contractbeheer
  Besteed minder tijd aan administratie en meer tijd aan je klanten. Wij dragen zorg voor alle administratieve handelingen, inclusief jaarlijkse indexering van de tarieven.
 • O.a. voor cv-ketel, warmtepomp en laadstation
  We beperken ons niet enkel tot servicecontracten voor cv-ketels, maar bieden een breed assortiment huur- en onderhoudsconcepten aan.

Meer informatie of persoonlijk advies? Vraag hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Alle tips in je mailbox ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de laatste tips.

Bekijk tips van andere maanden

Meer weten over slimmer ondernemen?

We maken graag tijd voor een persoonlijk (digitaal) gesprek.