Vacature Support Specialist

Abel Installatie is een groeiend bedrijf binnen de installatiemarkt. Ter uitbreiding van het e-mobility team zijn wij op zoek naar een Support Specialist. Bekijk hieronder de vacature.

Kom jij ons team versterken?


In deze brede en veelzijdige functie ondersteun je en los je problemen op van klanten en installateurs met betrekking tot de installatie van laadpalen en het opladen van elektrische auto’s. Je biedt ondersteuning ten aanzien van vragen over de hardware, software en laadpuntactiviteiten voor grote klanten, berijders en laadstation-eigenaren.

In deze functie heb je direct contact met de klant, de installateur en de fabrikant.

Functie-inhoud:
Hou jij ervan om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen? Krijg jij energie van het helpen van mensen? Denk jij in uitdagingen en oplossingen in plaats van problemen? Dan is deze functie iets voor jou.

Werken bij Abel houdt in dat je in een klein hecht team komt te werken. Je wordt onderdeel van de groeiende e-mobility afdeling en hebt in deze functie een sterke focus op kwalitatieve ondersteuning en service. Je werkt nauw samen met je andere collega’s en weet het verschil te maken in jouw taken. Je de lost 1ste en 2de lijns incidenten op door samen met de klant of de installateur de oorzaak van het probleem te lokaliseren. Je beantwoordt vragen en zoekt een passende oplossing en zorgt dat de klant of de installateur de juiste instructie krijgt. Tevens beantwoord je gebruikersvragen van de berijders zelf. Je bouwt graag mee aan een stevig fundament om zo de organisatie naar een nog hoger plan te tillen.

Functie eisen:
Als Support Specialist ben jij de aangewezen persoon bij wie klanten terecht kunnen met al hun technische vragen. Door middel van jouw sterke communicatievaardigheden en oplossingsgerichte aanpak los jij de vragen en problemen van de klanten op. Je hebt dan ook kennis van en affiniteit met technische producten.

Je bent een flexibele teamplayer en in staat zelfstandig te werken. Bovendien ben je een proactief, zelf gemotiveerd en energiek persoon, die snel informatie kan opnemen en verwerken. Het is belangrijk dat je klant- en kwaliteitsgericht bent, die vragen op een professionele en persoonlijke manier kan beantwoorden. Tenslotte kan je zaken goed prioriteren en omgaan met urgentie en stressvolle situaties managen door oplossingsgericht te denken.

Je beschikt ook over:

  • Een MBO+/HBO-opleiding met elektrotechnische richting of een sterke affiniteit met technische producten zoals elektrische auto’s en laadpalen
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een klant ondersteunende functie of met direct klantcontact
  • Een positieve houding en een can-do mentaliteit
  • Fulltime beschikbaarheid
  • Woonachtig in de regio Tilburg
  • Goede kennis van de Nederlandse taal en de Engelse taal (i.v.m. internationale fabrikanten) is een pré

Wat bieden we?
Een grote uitdaging met veel vrijheid in je functie voor eigen initiatieven. Je komt terecht in een soort shared service point omgeving (25 medewerkers) bij een startup afdeling met hele korte lijnen. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg.

Interesse in de vacature?
Dan willen we graag met je kennismaken! Solliciteer direct online via Van Wieringen Werving & Selectie.