Waarom Oostelbos voor Abel Installatie koos


Coen Oostelbos, 3de generatie eigenaar:

“Abel Installatie neemt zaken uit handen waar ik me niet op wil focussen. En dat geldt voor veel installateurs met mij. Het gaat dan om dingen die gedaan móeten worden, maar waar ik niet goed in ben en geen tijd voor heb. Neem bijvoorbeeld websitebeheer: een goede website is tegenwoordig belangrijk om te hebben. Mensen moeten het gevoel hebben dat je leeft als bedrijf. We hebben nu een perfecte site, met nieuwe producten, acties, nieuws rondom ontwikkelingen. Al die dingen worden er door het team van Abel Installatie op gezet.”

Goede condities over de hele breedte

“De collectieve inkoopkracht van Abel is ook een belangrijk pluspunt voor ons bedrijf. Installateurs denken al snel dat ze goede inkopers zijn, als ze een keer een leuke extra marge op cv-ketels kunnen bedingen. Maar er zijn zoveel meer onderdelen die goedkoper ingekocht kunnen worden. Het is schier onmogelijk om dit als zelfstandig installatiebedrijf honderd procent goed te doen. Als je gebruikt maakt van de inkoopservice, heb je over de hele breedte goede condities. Ieder jaar opnieuw, zonder dat het tijd of energie kost.”

“De onderhoudscontracten heb ik ook ondergebracht bij Abel Installatie. Zij regelen alle administratieve zaken en de incasso’s. Wij krijgen maandelijks door welke toestellen onderhoud nodig hebben. Dus ik hoef mezelf alleen druk te maken over het plannen van de werkzaamheden.”

Van gevelreclame tot campagnes

“Van reclame-ondersteuning door Abel Installatie maken wij heel veel gebruik. Van de logo’s op de gevel tot bestickering van de auto’s tot complete reclamecampagnes: Abel regelt alles van A tot Z. Onlangs hebben we bijvoorbeeld een campagne gedaan via Facebook, die tegen een gering budget veel aanvragen heeft gegenereerd. Waarbij Abel zelfs heeft geregeld dat het merk waar de campagne om draaide een deel van de campagnekosten vergoedde.”

Online bij de tijd blijven

“Samen met Abel Installatie ben ik in een pilottraject gestapt rondom webshops. Via hen heb ik nu – ook weer zonder er zelf naar om te hoeven kijken – een volledige webshop. Mensen kopen weliswaar niet makkelijk een toiletpot online, maar het genereert wel traffic. Waardoor men eerder de telefoon oppakt om vragen te stellen.”

“Via Abel Installatie maak ik ook gebruik van Klantenvertellen.nl. Daar heeft GasNed een contract mee afgesloten. Klanten kunnen Oostelbos Installatietechniek beoordelen, ook daardoor krijg je traffic en wordt de website interactiever. Het is allemaal toekomstgericht, Abel helpt ons om online bij de tijd te blijven, uiteindelijk betaalt het zich wel terug.”

Over Oostelbos Installatietechniek uit Tilburg

Oostelbos Installatietechniek BV is al ruim 80 jaar vertrouwd en professioneel totaalinstallateur. Het Tilburgse familiebedrijf kenmerkt zich door kwalitatief goed werk te leveren voor een betaalbare prijs. Zo heeft het een grote en tevreden klantenschare onder aannemers, lokale overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en particulieren opgebouwd. Oostelbos kan grote werken van diverse disciplines en en complexiteit aannemen, begeleiden en uitvoeren. Zo kunnen ze grote én kleine klanten het beste van dienst zijn.

Kijk voor meer info op www.oostelbos.nl.

Weten wat uw voordelen zijn als lid van Abel Installatie?

Tijdens een vrijblijvend (telefonisch) gesprek zetten we het graag op een rij.