Waarom Van Wijk voor Abel Installatie koos


Martin van Wijk, eigenaar Van Wijk Installaties & Constructies:

“Abel Installatie helpt me met scherpe inkoopprijzen en het stroomlijnen van bestellingen en facturen. Maar wat ik vooral belangrijk vind, is dat ik kan samenwerken met meer dan 200 collega’s. Abel Installatie organiseert twee keer per jaar ledenvergaderingen, waar we kunnen sparren met andere installatiebedrijven. Daaruit ontstaan vaak interessante discussies.”

Tijd besparen

“Als Abel Installatie lid profiteer ik van aantrekkelijke kortingen. Voorheen moest ik vaak zelf bij leveranciers korting regelen, maar dat wordt nu door Abel gedaan. Hierdoor bespaar ik veel tijd en kunnen we ons focussen op het installatiewerk.”

Ondersteuning in duurzame transitie

“Wij houden ons al een jaar of tien bezig met warmtepomptechnieken. Heel veel bedrijven willen nu de handen er nog niet aan branden, maar die bedrijven lopen mijns inziens zwaar achter. Als aannemers of projectontwikkelaars vragen hebben over warmtepompen kunnen ze bij ons terecht. Ze kunnen vaak al in een vroeg stadium bij ons aankloppen met vragen over hoe ze de duurzame systemen het beste kunnen toepassen. Installateurs die zich er niet in verdiepen, worden overgeslagen. Omdat Abel zich veel met duurzaamheid bezighoudt, kunnen wij voor ondersteuning altijd bij hen terecht. Dat werkt heel prettig. Wij zijn sinds kort gestart met de installatie van laadpalen. Ook op dat vlak heeft Abel Installatie ons goed geholpen en we kijken uit naar een verdere uitbreiding.”