Waterzijdig inregelen + evohome = energie besparen én meer comfort

Installateurs die kiezen voor evohome in combinatie met waterzijdig inregelen hebben twee streepjes voor. Eén voor meer wooncomfort en één voor minder energieverbruik. Dat is slim en winstgevend: uw klanten krijgen een lagere energierekening, u zelf hebt minder retourbezoeken. Dubbel winst dus!

Installateurs die verwarmingsinstallaties van hun klanten goed waterzijdig inregelen én meteen evohome installeren, kennen de voordelen. Hun klanten profiteren van een structurele en significante besparing op de energiekosten én van een geavanceerd en altijd en overal te bedienen verwarmingssysteem dat veel gemak, controle en comfort geeft.

Regel het nu in
Al langere tijd is Honeywell Home bezig om waterzijdig inregelen onder de aandacht te brengen. Niet alleen bij installateurs maar ook de media en zelfs de politiek tonen er in toenemende mate belangstelling voor. Reden genoeg om waterzijdig inregelen grondig ‘in te regelen’ in uw dienstenpakket! Honeywell Home biedt daarvoor gratis trainingen aan in op 3 locaties in Nederland.

Doe het meteen met evohome
Waterzijdig inregelen van verwarmingssystemen is een must bij elke installatie – en met evohome een gouden combinatie! Installateurs maken dan graag gebruik van de Kombi-TRV: een thermostatische radiatorafsluiter met ingebouwde drukregelaar. Het is een doeltreffende en robuuste oplossing die snel en eenvoudig te monteren is. Voor een optimale balans in de verwarmingsinstallatie hoeft u alleen de volumestroom van de radiatoren in te stellen op de Kombi-TRV.

Dankzij een systeem als evohome van Honeywell Home kunt u in iedere ruimte de ideale temperatuur bepalen.

Het werkt met de eenvoud van de Kombi-TRV
De Kombi-TRV van Honeywell Home is de eenvoudige en degelijke oplossing voor tweepijpsverwarmingssystemen met drukverschillen tot wel 60 kPa en een volumestroom tot 160 liter per uur: de Kombi-TRV. De Kombi-TRV is een thermostatische radiatorafsluiter met ingebouwde drukregelaar.

Ingewikkelde buisleiding- en drukverliesberekeningen zijn voortaan overbodig. Het enige wat u hoeft te doen is op de Kombi-TRV de maximale volumestroomhoeveelheid van het verwarmingssysteem in te stellen. De ingebouwde drukregelaar garandeert automatisch dat die hoeveelheid onder variabele drukomstandigheden steeds gehandhaafd blijft.

Voordelen evohome + waterzijdig inregelen
• Minder gasverbruik: hiermee kan om en nabij de 10% op energiekosten bespaard worden.
• Meer comfort: Woonkamer reeds warm, badkamer blijft koud? U levert voortaan overal een aangenaam binnenklimaat op.
• Rust voor het oor: hinderlijke suizende en fluitende geluiden zijn verleden tijd.
• De klant bespaart energie en u ook: minder retourbezoek om de symptomen van slecht ingeregelde installaties te verhelpen.

Training
Uw vakkennis uitbreiden? Meldt u aan voor de gratis training Waterzijdig inregelen en cv-optimalisatie via deze link.