3 april 2020

Beter vindbaar en wekelijks tot 10 (aan)vragen via de site


Behoefte aan installatietechniek is er in overvloed. Toch zijn goede online vindbaarheid en een professionele online uitstraling onmisbaar om concurrenten slimmer af te zijn. Niels Benthem, financieel commercieel medewerker van Becker Installatietechniek, ervaart sinds eind vorig jaar waarom.

Niels Benthem, financieel commercieel medewerker Becker Installatietechniek

Voor een vernieuwde website schakelde Niels Benthem vorig jaar de hulp in van Abel. “Onze website had een gedateerde uitstraling en informatie was al lang niet meer actueel. Service en onderhoud kregen nog niet voldoende aandacht en we maakten geen gebruik van goed beeldmateriaal. Dat kregen we dan ook vaak te horen”, vertelt Benthem.

Imago

Sinds december 2019 is de nieuwe website van Becker Installatietechniek live. De grootste voordelen zijn goede online vindbaarheid, een website anno 2020 en minder onnodige telefoontjes, aldus Niels. “We krijgen wekelijks 5 tot 10 contactformulieren binnen van bekenden en onbekenden. Klanten vinden de juiste informatie op de juiste plek en weten precies wat we wel en niet voor ze kunnen doen. Er is geen werktekort, maar de informatie die je biedt, moet wel op orde zijn voor het imago van je bedrijf. We hebben zelf geen tijd om de website bij te houden. Abel bouwde niet alleen de website, ook het onderhoud en advies zit inbegrepen. Bij een nieuwtje zorgt Bente Knulst dat het netjes en snel op de website verschijnt zoals we het voor ogen hebben.”

“Onze website is nu eindelijk meer dan een online visitekaartje”

Specialismen

Becker Installatietechniek koos een aantal jaren geleden voor twee separate websites voor zonnepanelen en cv-ketel huurconcepten. Ook deze domeinen zijn aan vernieuwing toe en gaan dit jaar op de schop. “We bieden klanten via deze kanalen nog meer informatie over beide specialismen. Je vindt er alles over de mogelijkheden, veelgestelde vragen en huurprijzen. Bente komt bij ons langs om te sparren over de optimalisatie van deze domeinen. ”

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm