6 september 2021

Nieuw lid: Aarde.nl


Aarde.nl is opgericht in 2016 en actief op het gebied van duurzame energietechniek voor mkb- bedrijven en particulieren. Henk van Campenhout: “We installeren naast zonnepanelen ook steeds vaker (hybride) warmtepompen, airco’s, vloerverwarming en ventilatiesystemen. We zijn pas sinds 1 juli lid van Abel installatie, maar ik heb veel vertrouwen in de toekomstige samenwerking.”

Samenwerking

Van Campenhout kwam via een zakelijk contact terecht bij Abel. “Ik ben al eens zo’n soort samenwerking aangegaan, destijds op het gebied van ijzerwaren. Wat me beviel bij die partij, was dat zij zowel op het vlak van inkoop als verkoop ondersteuning boden. Dat is wat ik ook verwacht te vinden bij Abel”, vertelt hij. “De ontwikkelingen in onze branche gaan ontzettend snel. Het is fijn om een sparringpartner te hebben, technische informatie uit te kunnen wisselen en nauw contact te hebben met collega installateurs.”

Groeien

Voor Henk past het lidmaatschap van Abel in de groeistrategie voor de komende jaren: “Ons team bestaat uit 35 medewerkers, die zich vooral richten op installatiewerk. We hebben dus niemand beschikbaar voor praktische zaken zoals het managen van servicecontracten voor cv-ketels en airco’s, of de introductie van nieuwe producten. Het inkoopvoordeel is dan ook een prettige bijkomstigheid; het gevoel dat je er niet alleen voor staat, was voor mij de doorslaggevende factor om lid te worden.”

www.aarde.nl

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm