21 december 2021

Nieuw lid: Bart Fiers


Ruim 4 jaar geleden startte Bart Fiers als zelfstandig ondernemer. Inmiddels heeft hij 3 monteurs in dienst en bedienen zij lokale particulieren en klein zakelijke klanten. Bart Fiers: “Ik ben slechts twee maanden lid van Abel, maar pluk er nu al de vruchten van. Zo houd ik dankzij de collectieve inkoopservice meer tijd over voor andere dingen, zoals meesleutelen op projecten.”

Fiers kwam via een familielid – tevens lid van Abel Installatie – in contact met Jaap. “Het klikte direct bij de eerste ontmoeting waardoor ik veel vertrouwen had in de toekomstige samenwerking”, vertelt Bart. “Het proces van toetreden tot de coöperatie verliep ook snel en vlot. Op alle vlakken staat wel iemand voor je klaar. Dat werkt erg prettig.”

Meer vertrouwen, meer rust

Naast elektrotechnische installaties, zonnepanelen en andere soorten duurzame installaties, plaatst Fiers Elektrotechniek steeds vaker laadpalen bij particulieren en bedrijven. “Ook op dit vlak worden we technisch uitstekend ondersteund door Abel. Zij hebben goede afspraken met vooraanstaande laadpaalfabrikanten en helpen ons waar nodig in het offerteproces. Als we ergens niet uitkomen, is een belletje vaak voldoende. En ook de backoffice-abonnementen die Abel biedt, helpen ons. Dat geeft onze klanten meer vertrouwen, en ons meer rust.”

Positief verrast

“Werken met geautomatiseerde softwarepakketten voor inkoop en dergelijke, dat is bij ons nog niet aan de orde”, aldus Bart. “Maar Abel heeft de bestelportal gelukkig zo ingericht dat ook wij er, als relatief kleine installateur, eenvoudig gebruik van kunnen maken. Dat is voor ons echt een uitkomst. De portal is gebruiksvriendelijk en ik ben aangenaam verrast door de wijze van factureren. En het allerbelangrijkste: we kopen via Abel daadwerkelijk scherper in.” “Al met al is het een fijne club: altijd goed bereikbaar en altijd bereidwillig om je te helpen waar nodig. Genoeg redenen voor mij om lid te blijven van Abel Installatie.”

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm