8 maart 2024

Nieuw lid: E&B Techniekgroep


Bjorn van den Berg, eigenaar van E&B Techniekgroep, startte zijn reis met de ambitie om een onderneming in de installatiebranche op te richten. Wat begon als een bescheiden bedrijf met twee personen, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met zestien monteurs.

Onlangs heeft hij het bedrijf volledig overgenomen van zijn compagnon en van daaruit een gevarieerd techniekbedrijf opgebouwd. Het team is in de afgelopen tijd uitgebreid met enkele loodgieters, waardoor E&B Techniekgroep nu een veelzijdige speler is geworden in de installatietechniek. Met een focus op service en onderhoud bedient E&B Techniekgroep niet alleen particulieren, VVE’s en zorginstellingen, maar werken ze ook samen met vijf aannemers. Elke specialist binnen het team heeft zijn eigen expertisegebied, variërend van zonnepanelen, elektrotechniek, installatietechniek, woninginstallaties tot aan verlichting. Met deze expertisegebieden kan het bedrijf zijn klanten van A tot Z optimaal bedienen.

Waarom koos E&B Techniekgroep voor Abel?
“De drukte van het bedrijfsleven liet weinig ruimte over om individuele afspraken met groothandels te maken. In plaats daarvan hebben we besloten ons aan te sluiten bij Abel, dat namens ons deals sluit met leveranciers. De taken die normaal gesproken veel tijd vergen, worden nu uit handen genomen. Bovendien waarderen we het gemak van één gecentraliseerde factuur, wat onze administratieve last verlicht”, aldus Bjorn.

“We zijn niet alleen bij Abel aangesloten vanwege de prijs van de producten, maar ook vanwege de service en ontlasting bij afspraken met leveranciers”, legt Bjorn uit. De focus op prijsvoordeel en efficiëntie maakt Abel voor hen de ideale partner. Daarnaast waarderen ze de extra randzaken die Abel aanbiedt. Bjorn kijkt uit naar de samenwerking met Abel: ‘’De professionele aanpak en de betrouwbaarheid van bedrijfsadviseur Edwin Vermeulen vormden de doorslag in de keuze voor Abel, een operationele keuze die tot nu toe al zijn vruchten afwierp’’.

Gerelateerd nieuws


13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm
12 oktober 2023
Marktaandeel veroveren door samen te werken