15 juni 2020

Nieuw lid: Fiers Installatietechniek BV


Sinds 1 januari ervaart Jeroen Fiers van Fiers Installatietechniek uit Bladel alle gemakken van het Abel lidmaatschap: “Als club staan we sterker dan alleen. We hebben allemaal dezelfde no nonsens mentaliteit en houden van aanpakken.”

“Zodra je als zelfstandige uitgroeit tot installatiebedrijf met 5 man personeel, ga je anders over je business nadenken en slimmere keuzes maken”, aldus Jeroen Fiers, eigenaar van Fiers Installatietechniek. “Het was dan ook de hoogste tijd om ons aan te sluiten bij Abel. Via collega-installateur ISL uit Bladel hoorden wij vaker goede berichten. Nu ervaren we zelf de voordelen van het lidmaatschap en voel ik me op mijn gemak bij de club.”

Win-win situatie

Voor Jeroen Fiers is de goede samenwerking een win-win situatie. “De deur staat altijd open. We helpen elkaar door klussen over te nemen of elkaar bij te staan met bijvoorbeeld gereedschap en materialen”, vertelt Jeroen. “Als club staan we gezamenlijk sterker richting groothandels. Daardoor profiteren we van scherpe prijsstellingen en goede service. Zo had ik laatst bij de groothandel een foutieve bestelling geplaatst. Normaal gesproken betaal je dan 10% retourkosten, wat al snel neerkomt op een paar honderd euro. Als lid van Abel mocht ik gratis retourneren en werd ik snel geholpen.”

No nonsens

Prijsstellingen zijn belangrijk, maar er kleven wat Jeroen betreft meer voordelen aan het lidmaatschap. “Het onderbrengen van verhuur cv-ketels en inregelen van service en onderhoud: het is allemaal goed geregeld en er zijn veel mogelijkheden. Daarnaast passen de Abel leden goed bij elkaar. We houden van aanpakken en vooral van lekker normaal blijven doen. No nonsens en doen wat je belooft: daar houd ik van!”

www.fiersinstallatietechniek.nl

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm