17 maart 2020

Nieuw lid: Installatie Bedrijf Okhuijsen (IBOK)


Dankzij de positieve ervaringen van collega-installateurs is ook Onno Okhuijsen van Installatie Bedrijf Okhuijsen (IBOK) per 1 januari overstag gegaan. “Ik ben door aangesloten bedrijven Maas, De Vreeden en Smeeïng overtuigd: ik hoor bij deze club.”

Van de aanleg van complete elektrische installaties en nieuwe meterkasten tot de aanleg van extra groepen, intercom- en videosystemen. Installatie Bedrijf Okhuijsen (IBOK) uit Bussum voert alle elektrotechnische installatiewerkzaamheden uit, van elektra in een badkamer tot het datanetwerk van een groot kantoor. “Waar ik twaalf jaar geleden samen met een leerlingmonteur en mijn vrouw startte, telt het team nu 18 collega’s. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in onder andere regio Gooi en Vechtstreek en omgeving Amersfoort, Amsterdam en Utrecht.”

Via-via

“Via collega-installateurs kwam ik in contact met Abel. Ik ben mede-eigenaar van Maas Totaal Installateur uit Bussum en werk regelmatig samen met Totaalinstallateur De Vreeden en Smeeïng Elektra uit Amersfoort. We sparren samen over onder andere de cao en opleidingstrajecten voor leerlingmonteurs”, zegt Onno. “Van deze partijen hoor ik al jaren goede woorden over het lidmaatschap. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven.”

Administratieve ontzorging

Onno’s grootste wens is administratieve ontzorging. “Van Abel krijg ik wekelijks één verzamelfactuur. De meeste onderhandelingen worden uit handen genomen. Daarnaast kan ik gebruik maken van overige diensten, zoals marketingondersteuning. Kortom: Abel biedt een totaalpakket”, vertelt Onno. “Het contact met het team van Abel verloopt soepel. Informeel schakelen, daar houd ik van. Ik kijk uit naar de eerste ledenvergadering, waarin ik met andere leden ervaringen kan delen. Ik ben niet bang om naar voren te stappen, we hebben elkaar nodig om sprongen vooruit te maken.”

www.ibok.nl

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm