13 oktober 2023

Nieuw lid: Rutherm


Vijftien jaar geleden richtte Wim Rutgers Rutherm Installatietechniek op. Het bedrijf uit Buinen verzorgt met een team van zeven man totaalinstallaties in de particuliere markt. Daarnaast onderhoudt Rutherm ook
nog 1000 servicecontracten. Op 1 april jl. sloot Rutherm aan bij de coöperatie.

Wim Rutgers heeft een rijk verleden in de installatiebranche: “Ik heb acht jaar bij een ketelfabrikant gewerkt, waarna ik overstapte naar een installatiebedrijf. Uiteindelijk heb ik Rutherm opgericht omdat de uitdaging van het
ondernemerschap mij aantrok.”

Rutgers kwam in aanraking met Abel via Techniek Nederland. “Het kwam ter sprake tijdens een gesprek met een accountmanager”, vertelt hij. “Nadat ik mij verdiept had in de voordelen van het lidmaatschap, heb ik contact gezocht.
Samen met een bedrijfsadviseur van Abel is een inkoopanalyse opgesteld, waaruit bleek dat hun collectieve inkoop voordeliger was voor ons bedrijf. Dat maakte het lidmaatschap extra aantrekkelijk.”

Inkopen via Abel bespaart Wim niet alleen geld, maar ook tijd. “Voorheen onderhandelde ik met iedere groothandel apart over de inkoopcondities. Abel neemt dit voor ons uit handen. Daardoor houden wij tijd over én genieten we van de scherpste prijzen. Zo kunnen wij ons focussen op de dagelijkse uitdagingen.”

Wim ziet nog meer voordelen in het lidmaatschap. “Onze website had echt een opfrisbeurt nodig. Abel ontlast ons door deze te vervangen”, aldus Rutgers. Daarnaast kijkt hij ernaar uit om Abel evenementen te bezoeken, zoals de themabijeenkomsten en de jaarlijkse Ledendag. “Als de tijd het toelaat, sluiten wij in de toekomst zeker aan.”

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
12 oktober 2023
Marktaandeel veroveren door samen te werken