9 maart 2019

Nieuw lid: Smit Installatie- & Daktechniek


Mitchell Smit is sinds 2015 directeur van Smit Installatie- & Daktechniek in Eindhoven. Met twaalf medewerkers staat het bedrijf altijd klaar voor haar klanten als het gaat om oplossingen en onderhoud op het gebied van installatie- & daktechniek.

Mitchell Smit

Eigenaar van Smit Installatie- & Daktechniek

Nieuw lid: Smit | Abel Installatie

 

Service en kwaliteit staan bij het bedrijf hoog in het vaandel. “Kwaliteit overleeft”, is het motto van Mitchell Smit. “We kunnen wel voor een spreekwoordelijke ‘appel en een ei’ een oplossing bieden, maar ik heb liever dat we twee uur langer aan een klus besteden zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Uiteindelijk vindt de klant dat veel belangrijker.”


Besparen van kosten en tijd

Smit Installatie- & Daktechniek is sinds 1 september 2018 lid van Abel Inkoop. Mitchell: “Via Netwerkclub040 in de regio ben ik in contact gekomen met Abel. Tot nu toe alleen maar lof! Wat voor mij het grootste voordeel is, is dat ik één verzamelfactuur krijg waarin alle facturen staan van instanties waar we inkopen. Dit biedt mij veel overzicht. Daarnaast vind ik het prettig dat ik gebruik kan maken van bestaande inkoopafspraken. Het levert me niet alleen financiële voordelen op, het bespaart me met name ook veel tijd.”


Doorontwikkelen van de servicetak

Smit Installatie- & Daktechniek is zich momenteel aan het beraden op een mogelijk lidmaatschap bij Abel Service om ook de service en kwaliteit door te ontwikkelen die ze zo belangrijk vinden. Mitchell: “Abel Service zou ons goed kunnen ondersteunen bij het verder uitrollen van onze servicetak. We willen bijvoorbeeld een goed service-en onderhoudscontract met algemene voorwaarden voor een warmtepompinstallatie opstellen.”

Recentelijk viel de uitnodiging voor een ledenvergadering op de mat. “Het lijkt me ook interessant om daaraan deel te nemen, zodat installateurs kennis met elkaar kunnen delen en dat we elkaar kunnen inspireren”, aldus Mitchell. “Genoeg op de planning dus!”

www.smit-idt.nl


Lid worden?

Ieder zelfstandig erkend installatiebedrijf kan lid worden van Abel Installatie. Neem contact op met Jaap Laureijs en ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm