17 juni 2019

Nieuw lid: TIB Haren Groningen


Eelke Stegewans is sinds 2011 eigenaar van TIB BV uit Haren, provincie Groningen. Samen met 10 gepassioneerde monteurs beoefent hij zijn vak met trots en vakmanschap. 

Eigenaar TIB Haren

“We zijn te vinden van boven op de zolder tot onder in de kruipruimte”, zegt Eelke Stegewans. “Met hart voor het vak en een nononsense aanpak: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.”

Tip van een collega-installateur

TIB Haren is sinds 1 januari 2019 lid van Abel Inkoop. Eelke: “Een collega-installateur uit de buurt wees me op het lidmaatschap van Abel Installatie. We zitten samen in de Energiegroep Noord en spreken elkaar op vertrouwelijke basis. Zodoende wist hij zeker dat Abel Installatie ook bij ons zou passen.”

Inkoopgemak

“Ik was snel overtuigd. Met één digitale verzamelfactuur behoud ik het overzicht. Daarnaast laat ik het onderhandelen aan Abel over en profiteer ik aan het einde van het jaar van een bonus. In de toekomst willen we verder uitbreiden en gebruik maken van de servicediensten. We willen kwaliteit blijven leveren en bijblijven in de nieuwste ontwikkelingen. Daar kan Abel ons goed bij helpen.”
www.tib.nl

Lid worden?

Ieder zelfstandig erkend installatiebedrijf kan lid worden van Abel Installatie. Neem contact op met Jaap Laureijs en ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm