8 maart 2024

Abel maakt ondernemen rendabel


Leden kiezen in eerste instantie vooral voor Abel Installatie vanwege de inkoopvoordelen die we bieden. Maar we bieden méér services die ervoor zorgen dat ondernemen rendabel wordt. Denk aan reclame-ondersteuning, instapklare verhuurconcepten en ondersteuning voor als u aan de slag wilt met e-mobility. Dit jaar hebben we het aantal services nog verder uitgebreid, gebaseerd op de behoeften van onze leden.

Samenwerking met Techniek-Consultants

Altijd technische kennis paraat

Als reactie op de vergrijzing en het personeelstekort in de installatiebranche zijn we een samenwerking aangegaan met Techniek-Consultants. Zij bieden diverse diensten die u heel wat technische zorgen kunnen besparen.

Martijn Heeren, gedreven door zijn passie voor ondernemen en techniek, leidt het bedrijf. Samen met zijn team van gemotiveerde elektrotechnische en werktuigbouwkundige experts staat hij paraat om diverse projecten aan te pakken. Of het nu gaat om het creëren van voorlopige ontwerpen, definitieve ontwerpen, bestekken, complexe calculaties, 3D modellering, engineering of tekenwerk, Techniek-Consultants biedt een uitgebreide service.

Zowel voor consumenten als bedrijven

AltiHulp bij aanvragen subsidies

Offertes voor verduurzaming van woningen en bedrijven worden sneller goedgekeurd als er subsidie wordt verstrekt. Sinds 1 januari 2024 biedt onze backoffice hulp bij de verwerking van ISDE-subsidieaanvragen van onze leden. Dit doen we voor zowel particuliere- als bedrijfsmatige aanvragen, waarbij we een vaste lage vergoeding rekenen per aanvraag. Deze nieuwe dienst is beschikbaar voor alle leden van Abel Service. Kijk voor info en tarieven op onze website of in uw persoonlijke portal.

Van Mossel Autolease

Slim starten met elektrische bedrijfswagens

Sinds 1 januari 2024 kunnen leden van Abel Installatie via
Van Mossel Autolease een elektrische bedrijfswagen tegen een scherp tarief leasen. Voor advies over de slimst mogelijke manier om over te stappen op elektrisch, kan een gesprek worden aangevraagd met Ivo Santegoets. En uiteraard kunnen we helpen met de realisatie van de laadoplossingen. Op pagina 14 en 15 wordt deze nieuwe service
verder uitgelicht.

Uitbreiding huurplan

Als lid van Abel heeft u de mogelijkheid om een complete installatie te verhuren aan uw klant. U biedt hierbij een apparaat aan inclusief de installatiekosten, dat wij voor u aanschaffen. De klant betaalt hier vervolgens een maandelijks bedrag voor. Het gehuurde toestel blijft eigendom van Abel Installatie. U loopt dus geen enkel risico, heeft geen omkijken naar het contract en krijgt netjes op tijd betaald voor uitgevoerde service- en onderhoudsbeurten.

Dit jaar breiden we de diensten in ons huurplan uit met warmtepompen, laadpalen en zonnepanelen. In totaal verhuren wij nu 7 verschillende apparaten van diverse merken.

• Boilers
• CV-ketels
• Luchtverwarmers
• Warmtepompen
• Zonnepanelen
• Laadstations
• Airco’s

Deze services zijn beschikbaar voor alle leden van Abel Installatie.
Bent u nog geen lid en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met één van onze bedrijfsadviseurs Edwin Vermeulen (edwin@abelinstallatie.nl) of Santino Scherpenborg (santino@abelinstallatie.nl).

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
In 3 stappen op weg naar volledig elektrische wagenparken
13 oktober 2023
2030 aan de horizon
13 oktober 2023
Themabijeenkomst: Ambities 2025