5 april 2023

“Samen op weg naar 2030”


Paul Kleijn: Mijn eerste vijf maanden als commercieel directeur zijn voorbijgevlogen. Het is een enerverende periode geweest waarin ik diverse leden door het hele land heb bezocht. Uit de gesprekken die ik met hen voerde, zijn ideeën ontstaan die de basis vormen voor ons toekomstplan.

“Samen op weg naar 2030” is een kreet die u vaker tegen zal komen. Het is het centrale thema voor de plannen van Abel in de komende jaren. Ons doel: leden helpen om een relevante bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Verschillende van deze plannen zijn al in gang gezet. Zo organiseren wij dit jaar voor het eerst themabijeenkomsten, met als eerste thema: ‘De kansen van emissieloos’. Daarnaast is de ontwikkeling van het KPI-dashboard gestart. Hiermee willen we zowel leden als fabrikanten en groothandelaren inzicht bieden in data rondom bestelgedrag, retouren, orderwaarden en andere KPI’s. Dit alles om hen te helpen efficiënter en vooral duurzamer te ondernemen.

In dit magazine maakt u kennis met onze nieuwe bedrijfsadviseur Edwin Vermeulen, die samen met Santino Scherpenborg leden zal adviseren en ondersteunen. Ook leest u hoe leden, fabrikanten én grossiers slimme stappen zetten om de energietransitie mogelijk te maken. Ik hoop dat we u inspireren om samen met ons op weg te gaan naar 2030.

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
In 3 stappen op weg naar volledig elektrische wagenparken
8 maart 2024
Abel maakt ondernemen rendabel
13 oktober 2023
2030 aan de horizon