17 augustus 2023

Samen bouwen aan minder uitstoot met Boels Rental


Klimaat neutraal bouwen is de uitdaging voor de komende decennia. Boels Rental is zich daar al langer van bewust. Duurzaamheid raakt al sinds de oprichting in 1977 de kern van de bedrijfsvoering. Bij verhuur is immers per definitie sprake van een zo efficiënt mogelijk gebruik van materieel.

Oranje is het nieuwe groen

Boels richt zich daarbij op het verzorgen van maatwerk gericht op uw duurzame vraagstuk. Dat kan zijn advies, het leveren van zero emission machines of volledige ontzorging via shortlease. Het verhuurbedrijf draagt op vijf manieren bij aan het milieu. Ten eerste is huren milieuvriendelijker dan het bezitten van machines. Daarnaast is Boels koploper in het aanbod van zero en low emissie machines. Ten derde kan Boels bouwen op een groot logistiek netwerk waarbij geldt dat duurzaamheid altijd dichtbij is. Afgezien daarvan heeft Boels voldoende adequate expertise op het vlak van duurzaamheidsadvies en oplossingen op maat in huis. En als laatste beschikt Boels als marktleider in Europa over directe toegang bij fabrikanten tot nieuwe machines, prototypes en co-ontwikkeling. Hierdoor kan Boels als eerste de nieuwste duurzame machines aanbieden.

 Out of the box

“In gesprek met onze klanten over het thema duurzaamheid bespreken we hoe we onze klanten het beste kunnen helpen door onder andere out of the box te denken. Dat kan zijn door een specifieke ECO machine te leveren, waarmee het werk kan worden gedaan of in het uiterste geval door maatwerkoplossingen bij onze fabrikanten te bestellen”, zo vertelt Roy Senden, accountmanager bij Boels.

Leasen van duurzame machines

Naast de reguliere huur biedt Boels de mogelijkheid duurzame machines voor een lange periode te leasen. De klant kan hiermee zonder eigen investeringen, toch altijd voldoen aan de gestelde duurzaamheidseisen. “Boels doet er echt alles aan om onze klanten te helpen in hun project- en duurzaamheidsvraagstukken wat resulteert in een win-win situatie voor iedereen”.

Nieuwe overeenkomst met Boels

Om het huren van (ECO) machines en gereedschappen makkelijker te maken, zijn Boels en Abel Installatie tot een nieuwe en verbeterde overeenkomst gekomen.

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Waardevolle samenwerking met Smappee en Alius
13 oktober 2023
Techniek Nederland en Wij Techniek: Incompany-traject en Techathon stimuleren innovatie
2 augustus 2023
De 5 grootste voordelen van Wavin Flexbedraad