De 7 belangrijkste voordelen voor leden van Abel Installatie

Vakmanschap is de kracht van jullie bedrijf.

Maar er is meer nodig om succesvol te groeien. De mogelijkheden zijn enorm, mede dankzij het huidige digitale tijdperk. Het is vooral een kwestie van de juiste keuzes maken.

Kies daarom voor Abel Installatie, de bewezen sterke coöperatie voor installatiebedrijven. Ontstaan in 1994 als administratief centrum voor 20 installatiebedrijven, uitgegroeid tot een volwassen organisatie die 244 collega-installateurs op vele vlakken ondersteunt. Achter de schermen helpen wij leden op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau, met doordachte dienstverlening. Voor hen zijn dit de 7 voornaamste redenen om lid te blijven:

Inkoopvoordelen


Slim inkopen kan veel geld besparen. Maar het kost ook veel tijd. En maakt u wel de juiste keuzes, gelet op kwaliteit, service en ondersteuning van de verschillende merken?

Lees meer
1

Instapklare huur- en onderhoudsconcepten


Consumenten willen zekerheid, in de vorm van huur- of onderhoudsabonnementen voor cv-ketels of warmwatertoestellen. Hoe zorgt u dat u concurrerend genoeg bent én er voldoende aan overhoudt?

Lees meer
2

Minder administratie, meer ondernemen


Welke services u ook afneemt als lid van Abel Installatie, de administratieve processen zijn altijd goed geregeld.

Lees meer
3

Reclame-ondersteuning


Reclame-uitingen zijn noodzakelijk om herkenbaar te zijn als bedrijf. Abel biedt professionele ondersteuning, zodat u geld bespaart op bijvoorbeeld reclamebureaus en drukkerijen.

Lees meer
4

Website-service


Wist u dat veel consumenten pas contact opnemen met een bedrijf, als de website hen een goed gevoel geeft? Met de website-service van Abel Installatie stelt u niemand meer teleur.

Lees meer
5

Specialisatie duurzaamheid


Onder de naam ‘Bespaarinstallateur’ kunnen leden van Abel Installatie zich profileren als installateur met verstand van duurzame technieken. Wij bieden de Bespaarinstallateurs een instapklaar concept, kwalitatief hoogstaande producten en bergen bruikbare kennis.

Lees meer
6

Specialisatie langer thuis wonen


Ouderen moeten – veelal noodgedwongen – steeds langer thuis wonen. Dit brengt veel zorgen met zich mee, onder ander op het gebied van installatietechniek. Als Ontzorgexpert kunt u hier gericht op in spelen.

Lees meer
7

Overtuigd van de voordelen?

Sluit u aan bij onze 244 andere leden