Nefit Bosch


Installeren #LikeABosch

Nefit Bosch biedt betrouwbare duurzame oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Hiermee willen we een bijdrage leveren om het gebruik van fossiele brandstoffen tot een minimum te beperken zonder in te leveren op gemak en comfort. We lopen daarbij voorop met elektrificering. Naast warmtepompen breiden we ons programma aan elektrische oplossingen steeds verder uit, met onder meer warmwatertoestellen, airconditioners en infrarood.

Nefit Bosch staat voor zekerheid. Naast de kwaliteit van de produkten bieden we ook zekerheid in de vorm van uitgebreide support. Of het nu gaat om advies, training, hulp bij installatie of service: met de specialisten van Nefit Bosch sta je er nooit alleen voor.

Om de klimaatdoelen van 2050 te halen gelooft Nefit Bosch in meerdere wegen naar duurzaam. Als het gaat om verwarmen, bieden we drie breed toepasbare opties: volledig elektrisch, hybride en HR-oplossingen die zijn voorbereid op waterstof en andere gassamenstellingen. Welke technologie je ook kiest, Nefit Bosch heeft alle kennis en ervaring in huis om je in elke fase optimaal te ondersteunen.

Daarbij kunnen de specialisten uit Deventer terugvallen op de kennis en slagkracht van het moederbedrijf Bosch. Wereldwijd is de Bosch Groep een toonaangevend technologiebedrijf in vier sectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. In 2023 had het bedrijf ongeveer 428.000 medewerkers en realiseerde het een omzet van 91,6 miljard euro. Daarbij heeft Bosch over de hele wereld ongeveer 90.000 medewerkers actief in onderzoek en ontwikkeling, waarvan ongeveer 48.000 software-ingenieurs. Bosch is niet-beurs genoteerd en de eerste grote industriële onderneming die wereldwijd CO2-neutraal opereert.