Hoe vind én bind ik personeel?

Na een geslaagde themabijeenkomst bij Robot Vloerverwarming in Bladel, met als centraal thema ‘Hoe vind én bind ik personeel?’, kijken we terug op een zeer inspirerende dag!

High tech en de zoektocht naar (toekomstig) talent
Samen met commercieel directeur Paul Kleijn, Robot-CEO Hèlen Kiljan en gastspreker Dounia Maakor hebben we enorm veel geleerd over het allerbeste van een high tech productie-omgeving en over hoe we medewerkers en toekomstig talent kunnen aantrekken en behouden.

Geheime technologie
Hoogtepunt van de dag was de rondleiding door de fabriek van Robot Vloerverwarming, waar onze leden een exclusief kijkje achter de schermen kregen van deze high tech productie-faciliteit. We kunnen en mogen er niet veel over delen, vanwege de unieke technologie die Robot hanteert.

Netwerken
Na afloop van de bijeenkomst was er volop gelegenheid om te netwerken met medeleden, grossiers en fabrikanten, onder het genot van een heerlijk drankje en een hapje. De perfecte gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te leggen.

Dankwoord
Speciaal dankwoord gaat uit naar Hèlen Kiljan en Robot Vloerverwarming voor de warme ontvangst en… naar Van Mossel Autolease!

In samenwerking met Van Mossel konden we enkele gelukkige deelnemers de kans bieden om opgehaald en thuisgebracht te worden in een exclusieve ID. Buzz VIP-shuttle. Meer lezen over de voordelen van Van Mossel Autolease.

Tot slot
Houd deze pagina in de gaten! Er volgt snel nieuwe info over de geslaagde themabijeenkomst bij Robot en de aftermovie.

Locatie:
Woensdag 17 april |  Robot Vloerverwarming te Bladel

Programma:

14:00-14:30u Ontvangst

14:30-16:00u Rondleiding fabriek Robot

16:00-17:00u Presentatie Dounia Maakor

17:00-18:00u Presentatie Abel Installatie

18:00-20:00u Netwerken, drankje en hapje eten

Gastspreker: Dounia Maakor - Geloof zo hard in jezelf, dat een ander geen keus heeft dan dat ook te doen!


Gastspreker Dounia Maakor is presentatrice, redacteur en award-winning schrijfster. Dounia zet zich in voor de ontwikkeling van jong talent: ze gelooft met passie dat de nieuwe generatie de sleutel is tot verandering, naar een plek waar iedereen gelijke kansen heeft. In een inspirerende sessie zal Dounia uiteenzetten hoe en waarom te focussen op talent, potentie en motivatie.

Locatie Themabijeenkomst 17 april


De Themabijeenkomst vindt plaats bij Robot Vloerverwarming te Bladel
Robot produceert sinds 1988 verdelers en levert alle materialen voor een complete vloerverwarmingsinstallatie. De verdelers worden volledig geautomatiseerd geproduceerd met behulp van de modernste technieken.

Robot produceert de verdelers in Nederland. Dit levert veel voordelen op, zoals constante kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Bovendien is productie in Nederland beter voor het milieu. Naast de verdelers van hoge kwaliteit biedt Robot alle producten en services aan voor een complete installatie. Denk hierbij aan calculaties, legplannen, buis, naregelingen en bevestigingsmateriaal.

Sinds 2022 heeft het bedrijf een gloednieuwe fabriek in Bladel, waar de eigen composiet verdelers en de PE-RT vloerverwarmingsbuis volledig geautomatiseerd geproduceerd worden. De volledige productie van Robot vindt daardoor plaats in Nederland.


Robot Vloerverwarming B.V.
Industrieweg 2
5531 AD Bladel

Terugblik Themabijeenkomst november 2023
‘Ambities 2025: Samen werken aan een winnende strategie’

Op 9 november vond onze tweede Themabijeenkomst van 2023 was. In Hotel Theater Figi te Zeist hoorden onze leden én leveranciers als eerste welke concrete stappen er worden gezet als tussenstop richting 2030. 

Waar tijdens de eerste Themabijeenkomst de focus lag op de kansen van emissieloos, werden in deze editie de ambities van Abel voor 2025 uitgebreid besproken. Wat zijn de speerpunten, welke rol spelen leveranciers hierin en hoe gaan Abel leden het verschil merken? Lees hier meer over de tweede Themabijeenkomst.

In de video hieronder blikt directeur Paul Kleijn terug op de Themabijeenkomst. Ziet hij u in april?